Çözüldü✓ Ilk defa mavi ekran yedim

Reaksiyon skoru
13
Bugün ilk defa mavi ekran yedim laptop 100 derece oldu sanırım virüs bulaştı format atsam düzelirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda mavi ekran yemeden önceki sıcaklıklar

Ekler

• 20220224_204511.jpg
    20220224_204511.jpg
    1.5 MB · Hit: 101
Bugün ilk defa mavi ekran yedim laptop 100 derece oldu sanırım virüs bulaştı format atsam düzelirmi?

hocam geçmiş olsun sucuk yersiniz artık

termal macun değiştirip bide virusleri temızleyın

100 derecede normal değil mi crash yemeniz macun değişimine gönderin yada kendiniz yapın

"C:\Windows\minidump" klasörünü bulun ve içerisindeki bütün dosyaları masaüstüne atın. Masaüstüne attığınız dosyaların hepsini seçin ardından Zip olarak sıkıştırın ve Çevrim içi dosya hizmetlerine yükleyin, ardından linki bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox).

"C:\Windows\minidump" klasörünü bulun ve içerisindeki bütün dosyaları masaüstüne atın. Masaüstüne attığınız dosyaların hepsini seçin ardından Zip olarak sıkıştırın ve Çevrim içi dosya hizmetlerine yükleyin, ardından linki bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox).
kanka ne minidumpı Hiç gerek yok. Virüs olduğu belli yada termal macunu yenilenmediği belli

Virüs olabilir malwarebytes ile taratmanı öneririm onun dışında termal macun yenileyebilirsin

minidump gönderirmisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri