6 Ayda Kas Yapabilir Miyim?

Dostum amacın yağ yakmak ise çok bir kas bekleme yağ yaktıkça kasların biraz daha belirgin olucak tabi ama dediğim gibi yağ yakmakla kas yapmak farklı şeyler yağ yakarken kas kütlesi inşa etmen zor bir yağ yakmak için farklı beslenme ve farklı programlar uygulaman gerek kas kütleni arttırmak için farklı beslenme ve antrenman programı uygulaman gerek .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgilendirme için çok teşekkür ederim

hadi bakalım inşallah yarın fitnessa gidip kayıt olucam haziranda aylık 250 TL ye çıkıcak sence fiyat makul mu
Ne demek umarım istediğin görünüme ulaşırsın .

Son düzenleme:
İyi beslenme ve disiplinli çalışma ile 3 ay bile yeterli bir süre kas ve şekillerin oluşumları için.

Doğru beslenme, uyku düzeni ve düzenli antrenman ile kısa sürede büyük farklar görülebilir, yalnız şekil alma ve diğer noktalarda tabii ki genetik faktörünü unutmamak lazım. Aynı antrenman ve aynı beslenme ile birebir aynı vücut yapısını yapamaz iki farklı insan, genetik de önemli.

bro evde hangi antremanları yapıyosun
Knka belli bir set belli bir süre karma karın antrenmanı var isimleri aklımda değil ama ben sana resim veya video şeklinde atabilirim 6 set 35 er sn aralıklarla hiç dinlenmeden yapılıyor bu antrenman en son 1 dakika dinlenme var sonra yine 6 set 35 sn farklı antrenman 1 dk dinlenme sonra 6 set 35sn yine farklı antrenman en son da 3 set 1 er dk antrenman şeklinde bitiriyorum biraz yoruyor ama bilgin olsun 😃

bro evde hangi antremanları yapıyosun
He en önemli şeyde beslenmene çok dikkat etmelisin

Son düzenleme:
Knka belli bir set belli bir süre karma karın antrenmanı var isimleri aklımda değil ama ben sana resim veya video şeklinde atabilirim 6 set 35 er sn aralıklarla hiç dinlenmeden yapılıyor bu antrenman en son 1 dakika dinlenme var sonra yine 6 set 35 sn farklı antrenman 1 dk dinlenme sonra 6 set 35sn yine farklı antrenman en son da 3 set 1 er dk antrenman şeklinde bitiriyorum biraz yoruyor ama bilgin olsun 😃

He en önemli şeyde beslenmene çok dikkat etmelisin
atabilirsen çok iyi olur kral

Sıkı bir çalışmayla iyi bir şey yapılabilir.. normalde de yapılır yani

Yapılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,347
Üyeler
184,927