Çok boşluktayım

başlıycam deme hemen bugün başla knk yoksa çok erteleniyor bakmışsın sene sonu gelmiş pişman olmuşsun keşke çalışsaydım diye dizlerini dövüyosun arkadaşların tüm sene ders çalışmış sınava girmiş kurtulmuş yarın çalışcam bidaki hafta değil bugünden başla sınava kadar ne kadar erken o kadar iyi Allah yardımcın olsun iyi bir sonuç bekliyorum senden
Kankam hedefim 11.sınıfta tamamiyle dil öğrenip tercümanlık okumak. Ondan sonra ki hedefim ise nasib olursa yurt dışına yerleşmek.

Kankam hedefim 11.sınıfta tamamiyle dil öğrenip tercümanlık okumak. Ondan sonra ki hedefim ise nasib olursa yurt dışına yerleşmek.
Dil çok önemli şahsen 11 e bırakma. İngilizce bile artık fark oluşturmuyor. Yanına almanca yada rusça koyman gerekecek ileride. Çince bilenler direk üst klasman insan olacak diye düşünüyorum. Ben çinceye başlayacağım fakat ingilizcede halletmem gereken pratik konusu biter bitmez.

Dil çok önemli şahsen 11 e bırakma. İngilizce bile artık fark oluşturmuyor. Yanına almanca yada rusça koyman gerekecek ileride. Çince bilenler direk üst klasman insan olacak diye düşünüyorum. Ben çinceye başlayacağım fakat ingilizcede halletmem gereken pratik konusu biter bitmez.
Bu zamanda dil çok önemli gerçekten.

Şuan 11. sınıfa geçtim
İlk başta anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum dedin şimdi ise 11. sınıfa geçtim diyorsun. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu cümleler birbirini tutmuyor mu?

İlk başta anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum dedin şimdi ise 11. sınıfa geçtim diyorsun. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu cümleler birbirini tutmuyor mu?
Notlarımdan sonra kendimi okulumun seviyesine endekslemekten bahsettmemin devamında anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum dedim. Anadolu lisesinde ise şuanda 11.sınıfa geçtim. Nasıl bir zıtlık var?

yks sonuçları herşeyi açıklıyor pişman olunacak bir şey yok yüksek puanlı kişiler bir arada olunca daha fazla rekabet daha iyi sorular daha iyi öğrenme oluyor
Daha önce hiç anadolu lisesine gittiniz mi? Senin gittiğin fen lisesindeki gibi bir rekabet olduğunu pek sanmıyorum. Bizim sınıftan anadolu geçen bir arkadaşım var ve onun dediklerine baktığım zaman anadolu lisesi üst klasman değil. Bunu tek bir arkadaşım değil birçok anadolu lisesine giden arkadaşım söylüyor. Ayrıca 40 kişilik bir sınıfta o ses şamata içerisinde nasıl bir öğrenme olabilir ki? Hoca kendi kendine anlatır bir şeyler kapabilen kapar geçer. Az kişi olan sınıflarda öğretmenler daha ilgili olabiliyor.

Daha önce hiç anadolu lisesine gittiniz mi? Senin gittiğin fen lisesindeki gibi bir rekabet olduğunu pek sanmıyorum. Bizim sınıftan anadolu geçen bir arkadaşım var ve onun dediklerine baktığım zaman anadolu lisesi üst klasman değil. Bunu tek bir arkadaşım değil birçok anadolu lisesine giden arkadaşım söylüyor. Ayrıca 40 kişilik bir sınıfta o ses şamata içerisinde nasıl bir öğrenme olabilir ki? Hoca kendi kendine anlatır bir şeyler kapabilen kapar geçer. Az kişi olan sınıflarda öğretmenler daha ilgili olabiliyor.
Gittiğim okulda ki öğretmenlerin tutumu gayet disiplinli olduğu için derslerin işlenişi sırasında bir engel olmuyor sınıflar içerisinde. Disiplini zayıf olan Anadolu liselerinde bahsettiğin durum sıkça yaşanıyor.

Notlarımdan sonra kendimi okulumun seviyesine endekslemekten bahsettmemin devamında anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum dedim. Anadolu lisesinde ise şuanda 11.sınıfa geçtim. Nasıl bir zıtlık var?
Notlarım öyle kötü de değil he. Elimden geldiğince çalışıyorum da. Anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum.
Bu cümleyi okuduğumda henüz ortaokulda olan bir çocuk olduğunu ve anadolu lisesine gitmeye çalıştığını anlıyorum. Okuyan herkes bunu böyle anlar çünkü öyle yazmışsın. Nasıl oluyorda bir anadolu lisesinde 11. sınıfa geçtiğin halde anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorsun? Not seviyemi anadolu lisesi düzeyinde tutmaya çalışıyorum mu demek istiyorsun? Eğer öyle demek istiyorsan kusura bakma ben yanlış anlamışım ama sen de bir garip yazmışsın.

Bu cümleyi okuduğumda henüz ortaokulda olan bir çocuk olduğunu ve anadolu lisesine gitmeye çalıştığını anlıyorum. Okuyan herkes bunu böyle anlar çünkü öyle yazmışsın. Nasıl oluyorda bir anadolu lisesinde 11. sınıfa geçtiğin halde anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorsun? Not seviyemi anadolu lisesi düzeyinde tutmaya çalışıyorum mu demek istiyorsun? Eğer öyle demek istiyorsan kusura bakma ben yanlış anlamışım ama sen de bir garip yazmışsın.
gayet anlaşılır bence Notlarım öyle kötü de değil he. Elimden geldiğince çalışıyorum da. Anadolu lisesine layık olmaya çalışıyorum. notlarımı normal bir anadolu lisesi öğrencisi gibi tutmaya çalışıyorum anladım ben

Akla anadolu lisesi diyince genellikle yüksek veya orta not ortalamalı bireyler gelir. O nedenle tembel biri olmadığımı belirtiyorum orada. Gariplik falan yok. Onun üstüne sınıfımı söyledikten sonra sizin için o cümleden çıkan iki anlamdan biri eleniyor zaten :) Daha açık yazmam gerekirdi doğru söylüyorsun. O an ki psikoloji ile yazdım işte.

Eczacılık iş bulması zor mu?Hayalim o da.Malum küçüklüten beridir hastaneden çıkmadık.(5'e kadar zordu.)

Son düzenleme:
Seni anlıyorum bazen ben de ne olacak halimiz diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum
Ancak kimse 10 ,5 hatta 1 yıl sonra nerede ne halde olacağının garantisini veremez bak bir virüs çıktı binlerce insan vefat etti
Sen kısa vadede kendim için ne yapabilirim diye düşünmelisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,557
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower
Geri