OnurCiftci26
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Önermem.Ucuz protein tozu önerir misin
Önermem.Ucuz protein tozu önerir misin
Ucuz protein tozu önerir misin
www.aloprotein.com
www.torqnutrition.com.tr
20, 1.72, 78Su diyeti yapma.
Yaş, boy, kilo ne?
150 kilo falan olman lazım 1 ayda vermen icin20, 1.72, 78
Obez değilsen ve hormonlarına kalıcı hasar vermek istemiyorsan o kadar kilo veremezsin. Max 5 kilo verebilirsin. Düzenli beslen, her sabah aç karna elma sirkesi içip yürü yeterli olacaktır.20, 1.72, 78
Yok obez değilim. Hafif göbek ve kalça var sadece.Obez değilsen ve hormonlarına kalıcı hasar vermek istemiyorsan o kadar kilo veremezsin. Max 5 kilo verebilirsin. Düzenli beslen, her sabah aç karna elma sirkesi içip yürü yeterli olacaktır.
+olarak önceden vücut çalıştığım için iyi kas yapmıştım, bırakınca bir anda aldım kiloyu ve 2 yıldır aynı.Obez değilsen ve hormonlarına kalıcı hasar vermek istemiyorsan o kadar kilo veremezsin. Max 5 kilo verebilirsin. Düzenli beslen, her sabah aç karna elma sirkesi içip yürü yeterli olacaktır.
Reis bende diyete başladım ama günlük düzgün diyet yaparsam 1 kilo kadar verebiliyorum bunu bende biraz garip buluyorum yardımcı olurmusunObez değilsen ve hormonlarına kalıcı hasar vermek istemiyorsan o kadar kilo veremezsin. Max 5 kilo verebilirsin. Düzenli beslen, her sabah aç karna elma sirkesi içip yürü yeterli olacaktır.
sayılırAşağılamak için söylemiyorum
Obez misin?