GTA V epic games'ten indirmek

Şu 1 milyonu mu ne o online içinde geçerliydi demi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar hala epic e güvenemiyo galiba. Benim büyük bütçeli çoğu oyunum orda sağolsun indirimler sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım yani.
Yok hocam ben buradaki yorumlardan yola çıkarak konuştum. Bendede baya oyun var epicte satın alınmış alınmamış bedava falan. İndirmede falan sıkıntı olmadida online yada girişte falan sıkıntı çıkaran oldu diyenler olmuş onlari görünce görüş almak istedim.

Yok hocam ben buradaki yorumlardan yola çıkarak konuştum. Bendede baya oyun var epicte satın alınmış alınmamış bedava falan. İndirmede falan sıkıntı olmadida online yada girişte falan sıkıntı çıkaran oldu diyenler olmuş onlari görünce görüş almak istedim.
Evet.

Epic gameste bedava gta v. Var indirip kursam sıkıntı çıkar mi. Düzgün oynatır mı. Bide crackli nerden bulabilirim hacklenmeden. İnternet kafeler rockstar hata verir boşa atmış oluruz diyor. Napcam
epic den indirirsen sıkıntı çıkmaz

Zaten kendi istemcisi olduğu için epic i bağlamaz o. Sadece oyunun yasal hakkı orda yani

Epicten aldım sorunsuz devam ediyorum

Geri