- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim dediğimi tekrar bana diyorsun. Kendi kendini ameliyat edebilen insanlar var senin o mantığına göre , sadece nadir. Ben herkes gibi değilim genel olarak hiçbir şey umrumda değil tanımadığın için öyle geliyor ama sevgilimden ayrılsam bile max 1 günde unuturum. İçerde bi yerde var dediğin de amacıma ulaştığım zaman gidicek. Ve iyi ki o içimde bir yerde var o bana hırs getiriyor kendi alehime kullanıyorum kendi vücudumu kendi kendime kontrol ediyorum ne yapsaydım?Terzi kendi söküğünü ne zamandan beri dikiyor hocam?
İleri derecede Depresyon,Anksiyete ve OKB için doktora gitmek şart.
Siz aştım deseniz de o hala içeride bir yerde var.
Benim dediğimi tekrar bana diyorsun dediğim kısım ise içinde bir yerde var olayı. İlaçlar sadece geçici bir süre için götürür bence diyorum ben. Kişi hala o hissi içinde yaşıyor ama ilaç sayesinde beyninde hissetmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Size çok nadir geliyor olabilir ama teşhisli simetri hastalığı olan bir çocuk vardı ortaokulda. Çocuk psikiyatriye gitti gitti bir şey olmadı. Sonra çocukla o kadar çok dalga geçtiler ki işte her şeyi düzenliyor insanlar bozuyordu falan her gün her saat çocuk kendini zorladı ve gün geçtikçe simetri olayını daha az takmaya başladı hala hasta ama kendini kontrol edebiliyor yani benim dediğim şey bu kendi içini kontrol edebilmek çok zor ama olunca oluyor.