- Reaksiyon skoru
- 4,678
Yo aşk değil bir an önce amd den kurtulma çabam dı kurtuldum hayırlısıylaAsus Dual modelinin eline su dökemez çünkü 5k olan kart kanka. Sırf Nvidia diye nedir bu aşk yani
Yo aşk değil bir an önce amd den kurtulma çabam dı kurtuldum hayırlısıylaAsus Dual modelinin eline su dökemez çünkü 5k olan kart kanka. Sırf Nvidia diye nedir bu aşk yani
nasıl kağıt üzerinde gerçekte de zaten rtx 3060 a yakın bi kart, performans olarak6600 2060dan zaten iyi 3060 dengi kart ama kağıt üzerinde ona bakarsan çoğu android telefon ios dan kağıt üstünde iyi kamera 1080mgp iPhone da 20 13 fln 13 olmasına rağmen iyi çekiyor
İnşallah birdaha AMD sana bulaşmaz.Yo aşk değil bir an önce amd den kurtulma çabam dı kurtuldum hayırlısıyla
Büyük ihtimal hediye gelmediği sürece almam 6800xt çok iyiydi aldık 3060 laptop kullanan kuzneim daha yüksek FPS alioduSevmemek değilde direk nefret ediyor sanırım
Değişik cidden. İmkanı yok böyle bir şeyin direk fabrika çıkışı hatalı felandı sanırımBüyük ihtimal hediye gelmediği sürece almam 6800xt çok iyiydi aldık 3060 laptop kullanan kuzneim daha yüksek FPS aliodu
Amin inşallahİnşallah birdaha AMD sana bulaşmaz.
Bazı oyunda yüksek bazı oyunda 1050ti performansı veriyordu driver sorununda mis benim aldığım dönem en kotu driver serisi vardı sanırım şuan düzelmiş 6800xt için konusuyorumcDeğişik cidden. İmkanı yok böyle bir şeyin direk fabrika çıkışı hatalı felandı sanırım
Tekrarmı hata felan aldınız?Uzun bir süre amd den uzak durmak gerekiyor, nvidiaya yaklaşması için daha çok zaman var
o da iyiymiş bir daha hata verirse denerim ben deBen komple AMD Softawre kaldırdım hiçbir sıkıntı yaşamıyorumProgramın içinde insanların işine yarayabilecek şeyler olabilir ama, o kadar da gerekli değil.
rx 580 kullandım 2 yıl hiç bir şekilde sorun olmadı ama, rx 6700 xt'de 2 kere çökünce bende software sildim![]()