ilk wattman hatamı aldım rx6600

Asus Dual modelinin eline su dökemez çünkü 5k olan kart kanka. Sırf Nvidia diye nedir bu aşk yani
Yo aşk değil bir an önce amd den kurtulma çabam dı kurtuldum hayırlısıyla

6600 2060dan zaten iyi 3060 dengi kart ama kağıt üzerinde ona bakarsan çoğu android telefon ios dan kağıt üstünde iyi kamera 1080mgp iPhone da 20 13 fln 13 olmasına rağmen iyi çekiyor
nasıl kağıt üzerinde gerçekte de zaten rtx 3060 a yakın bi kart, performans olarak

Değişik cidden. İmkanı yok böyle bir şeyin direk fabrika çıkışı hatalı felandı sanırım
Bazı oyunda yüksek bazı oyunda 1050ti performansı veriyordu driver sorununda mis benim aldığım dönem en kotu driver serisi vardı sanırım şuan düzelmiş 6800xt için konusuyorumc

Uzun bir süre amd den uzak durmak gerekiyor, nvidiaya yaklaşması için daha çok zaman var

Ben komple AMD Softawre kaldırdım hiçbir sıkıntı yaşamıyorum :D Programın içinde insanların işine yarayabilecek şeyler olabilir ama, o kadar da gerekli değil.

rx 580 kullandım 2 yıl hiç bir şekilde sorun olmadı ama, rx 6700 xt'de 2 kere çökünce bende software sildim :D

Wattman i sadece hata olarak gorenlerle tartışma yapmaya lüzum bile yok iyi geceler

Ben komple AMD Softawre kaldırdım hiçbir sıkıntı yaşamıyorum :D Programın içinde insanların işine yarayabilecek şeyler olabilir ama, o kadar da gerekli değil.

rx 580 kullandım 2 yıl hiç bir şekilde sorun olmadı ama, rx 6700 xt'de 2 kere çökünce bende software sildim :D
o da iyiymiş bir daha hata verirse denerim ben de :)

Geri