AMD Ekran Kartları Hakkında

Hangisi sizce

• Rtx2060

Oylar: 14 29.8%
  • Rx6600

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47
işte bende ondan bahsediyorum; sen radeon chill açınca mavi ekran yediğinde bu amd'nin alınmayacak olduğu anlamına gelmez. belki senin bilgisayarında başka bir programla çakışıyor belki başka bir şey onu bilemeyeceğim. ozaman bende nvidia'da gtx 1650de anında kayıt özelliğini kullanamadım bende nvidia alınmaz mı demem gerekiyor?
dediğin doğru amd kartlar nvidiaya göre problem çıkarma olasılığı daha çok ama amd türkiyede f/p. zaten amd f/p olmasa dünyada kimse nvidia varken amd'nin yüzüne bakmazdı.
işte o yüzden diyorum ki nvidia alsınlar biraz daha az performan olsun ama kafaları rahat olsun insanın midesini bulandırıyor bu hatalar bilgisayardan soğursunuz

işte o yüzden diyorum ki nvidia alsınlar biraz daha az performan olsun ama kafaları rahat olsun insanın midesini bulandırıyor bu hatalar bilgisayardan soğursunuz
evet zaten iki seçenekleri var. ben bu ayın başında 6700 xt aldım 7650tlye aynı dönemde 3060 bile bulunamıyordu bu fiyata ki 6700xt 3070e eşdeğer güçte. ben kendi seçimim yaptım sorun yaşamadım çokda mutluyum. yanlış bulduğum şey sorun yaşayan arkadaşların bunu gözümüze soka soka söylemesi ve amd'yi kötülemesi. bak ben aldım sorun yaşamıyorum örnek olarak. nvidia alıpda sorun yaşamayacaksın diye bir kural da yok. yani sonuca vardığımızda teknoloji işi şans işi bunu bilmemiz lazım. hiçbir ürünün sıfır sıkıntı çalışacak diye bir garantisi yok. benim imkanım olsa 6700xt yerine 3070 alırdım ama kartı aldığım dönemde 5k tl fark vardı bu hiç az değil.

bence amd tercih etmemelisin. değiştireceğin zaman muadillerine nazaran yarı fiyatına gidiyor .birazcık fazla ver nvidia kullan knk
Biliyorum da şimdi 2060 alsam kat kat daha güçlü rx6600 ı kaçırmak istemiyorum

Biliyorum da şimdi 2060 alsam kat kat daha güçlü rx6600 ı kaçırmak istemiyorum
knk bence dediğimi yap bak ben şuan 10 gün önce rx 580 nitro+ aldım 4gb 256 bit ekran kartı 2. el koymuş sisteme adam. yarın yanına gidip bir yerine iade edicem. amd tercih edilmemesinin sebebi nedir biliyor musun. F/P için alıyorlar ama öyle olmuyor. Ekran kartının işlemcini beslemesi lazım. uyum yoksa geçmiş olsun sistem çöp oluyor 1 sene içinde kendini yiyip bitiriyor

RX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
Powercolor rx 6750xt kullanıyorum wattman diyenlere aldanma hiçbir şekilde wattman yemedim ne oyunda ne de boştayken
Post automatically merged:

2060 al kafan rahat olsun rx6600 kullanıcısıyım daha 1. ayını doldurmadan sorunlar baş göstermeye başladı.
Amd ekran kartı almak için biraz daha zaman var, daha tam hazır oturmuş değiller

rx6600 kullanmayıpta övenleri dikkate alma, ben alırken de rx6000 serisinde sorunlar yok giderildi demişlerdi sırf o yüzden güvenip olmıştım ama öyle değilmiş tecrübe ettim, bir daha da amd ekran kartı tercih etmem
Sorun falan yok

Yav gidip saçma sapan 3.parti program kuruyorsunuz. Geliyosunuz amd yi kötülüyosunuz…

RX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
Merhaba, öncelikle ekran kartını kullanmayanlari dinlemeni pek tavsiye etmem, sahsen Gigabyte x6600xt eagle kullanicisiyim, ilk aldığımda neredeyse her guncellemede driver hatalari olsun oyunlarin ekran karti yuzune verdiği hatalar olsun yasadim ama bunları yasamisligim bir elin parmagini gecmez, ekran kartini 1.5 yıldır kullaniyorum benim modelde herhangi bir sıkıntı kalmadı yaklasik 3-4 aydır herhangi bir hata yaşamıyorum, aklina takilan birsey olursa sorabilirsin.

Merhaba, öncelikle ekran kartını kullanmayanlari dinlemeni pek tavsiye etmem, sahsen Gigabyte x6600xt eagle kullanicisiyim, ilk aldığımda neredeyse her guncellemede driver hatalari olsun oyunlarin ekran karti yuzune verdiği hatalar olsun yasadim ama bunları yasamisligim bir elin parmagini gecmez, ekran kartini 1.5 yıldır kullaniyorum benim modelde herhangi bir sıkıntı kalmadı yaklasik 3-4 aydır herhangi bir hata yaşamıyorum, aklina takilan birsey olursa sorabilirsin.
Olsa bile ileride düzeltirler diye umuyorum çünkü ben rx580 kullanıyorum 2 yıldır en küçük hata almadım ama rx6000 serisinde hata alan çok diye önyargılıydım

Olsa bile ileride düzeltirler diye umuyorum çünkü ben rx580 kullanıyorum 2 yıldır en küçük hata almadım ama rx6000 serisinde hata alan çok diye önyargılıydım
Hata alan cokmu degilmi bilmiyorum ben tecrübemi anlattim, düzelme var

1661465111692.png

Bunu bir başka konuda da paylaşmıştım. Bu rekabetin sonu gelmez. Fifa pes rekabeti bitti bu rekabet bitmedi. Cinayeti işleyen kişi nvidia fanboyu dikkatinizi çekerim :D

Powercolor rx 6750xt kullanıyorum wattman diyenlere aldanma hiçbir şekilde wattman yemedim ne oyunda ne de boştayken

Sorun falan yok

Yav gidip saçma sapan 3.parti program kuruyorsunuz. Geliyosunuz amd yi kötülüyosunuz…
sen çok biliyorsun yav bak bak görmeden 3. parti uygulama kullandığımı söylüyor lan zaten kullansam sence burda konuda bahsetmez miyim tanımadan etmeden iftira atıyorsun hadi ben yalancıyım diğer sorun yaşayan arkadaşlar da mı yalancı amd kullanıp sorunlarla boğuşup tecrübe edinip yeni alacaklara önermeyip yaşadıklarını anlatanlar yalancı amd övenler sütten çıkmış ak kaşık fanboylar sizi amd övmeye devam edin adam aldıktan sonra sorun yaşar da yazarsa nerden bulaştırdın beni bu amd ye derse size yüzünü kızarır mı azcık mahçup olur musunuz bilmem alın arkadaşlarım alın herkes amd alsın sonra forumda amd hatalarından başka konu bulamazsanız o zaman görürüm sizi 10 yıl yaşlandırdı bu forum beni ya amd de bunları yaşadım diyorum başka yaşayan çok arkadaş var diyorum bence hiç bulaşmayın nvidiadan devam edin diyorum ordan amd kullanıp kullanmayan herhangi biri çıkıp diyorki amd çok iyi amd al

Geri