Trendyol Express'i kullanmayın!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
22
Uygunsuz davranış
sakın ama sakın bu la*et olası trendyol sitesinden bir şey almayın trendyol express le işiniz olmasın.
pazartesi sabah bir şey aldım 1-2 güne evinizde yazıyodu istanbuldaydı onların deposu, ben samsundayım,
istanbuldan samsuna 1 günde geldi salı günü samsundaydı benden 500 metre uzaktaki birsürü şubede 2 tam gün boyunca gezdiler bildiğin
samsundaki bütün şubelere uğradılar bugün perşembe sinirden çatlıyorum tabii ki kac kere müşteri temsilcisini aramışım
neyse az önce bi kargo takibe bakayım bi gelişme olmuşmu diye dedim bi de ne göreyim, adamlar benim kargoyu sırtlayıp
ankaraya geri götürmüşler aradım müşteri temsilcisini söv söv söv yok özür diledi şu da bu da felan dedi kritik kargo kategorisine ekliyorum felan dedi dedim iyi ekle, şimdi tekrar girdim baktım kargo takibe tahmini teslim süresi 1 hafta sonra aradım bidaha sövdüm
bu at hırsızlarıyla işiniz olmasın daha öncede başıma geldi 12 gün kargo beklemiştim trendyoldan namussuz herifler
ah biri elimde olucak, neyse onlar eninde sonunda gelcek buraya o kuryenin ağzını kırmazsam namussuzum

Ben memnunum gayet hızlı geliyor ve de sağlam bir şekilde ulaşıyor.

Maalesef gittiği her şehirde sebepsiz 1 gün dinlenmeye bırakıyorlar paketi

Uygunsuz davranış
Versene özelden tipe bak :D
at hırsızı profilini sınırlandırmışsın bişey yapılmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millete örnek olsun diye yazdım bu arada birisi cevap yazsın diye değil kimse böyle konu açmamış ki internet tarihinde 2022 de hala böyle rezalet olduklarını kimse yazmamış ki alırken tereddüt edeyim birisi görürse almasın burdan bir şey ya da 2 kere düşünsün ben beklerim 2 hafta derse okey

Tamam senin yüzünden adamlar battı şuan bütün Türkiye alışveriş yapmayı bıraktı Trendyoldan

Tamam senin yüzünden adamlar battı şuan bütün Türkiye alışveriş yapmayı bıraktı Trendyoldan
sıkıntılımısın arkadaşım sen harbi değişiksin ha bu kafayla fazla yasamazsın

at hırsızı profilini sınırlandırmışsın bişey yapılmıyo

millete örnek olsun diye yazdım bu arada birisi cevap yazsın diye değil kimse böyle konu açmamış ki internet tarihinde 2022 de hala böyle rezalet olduklarını kimse yazmamış ki alırken tereddüt edeyim birisi görürse almasın burdan bir şey ya da 2 kere düşünsün ben beklerim 2 hafta derse okey
rizeliyiz olum biz nezarettenmi korkucaz
diyip kavgayi baslatanda neblm

@Perfectshot06

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,864
Üyeler