İllüminati'ye nasıl üye olabilirim?

Orçun Bulgurlu

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar yıllardır illüminati ile ilgili şeyler duyuyoruz bu illüminati/Aydınlanmışlar arasına nasıl katılabilirim gerekirse masonda olabilirim aranızda olan varsa beni davet edebilir mi çünkü bu yapıya davet üzerine katınıdılığını örendim

_118851683_gettyimages-525515034.jpg

O örgüt üyelerini kendisi seçer. Orda olmanı onlar dışında kimse sağlayamaz öyle başvuru ile değil işlerine yaramazsan neden orda olasın.

teşekkürler peki ne tür özelliklere sahip olsam beni seçerler
İhtiyaçları olucak işte başarılı ve profesyonel. Devlet dairesinde yüksek mertebe, profesör, çok büyük ticari zeka, başarılı ve hırslı biri olman en büyük göze çarpacak durum.

Kurulduktan bi süre sonra kapanmış bir örgüt illuminati, ünlü olmasının nedeni bir yazarın meme'sini yapması.
Yoksa olayı yok.

Öncelikle İllüminati'nin asırlar önce kurulup yıkılan bir örgüt olduğunu söylemeliyim.

Mason olmak istersen de Türkiye'deki mason localarına başvuruda bulunabilirsin. Ayrıca bu tarz örgütlerde komplo teorilerindeki gibi şeyler yok. Medyaya fazla inanmayın.

Öncelikle İllüminati'nin asırlar önce kurulup yıkılan bir örgüt olduğunu söylemeliyim.

Mason olmak istersen de Türkiye'deki mason localarına başvuruda bulunabilirsin. Ayrıca bu tarz örgütlerde komplo teorilerindeki gibi şeyler yok. Medyaya fazla inanmayın.
mason locası şubesinin ilçemde olup olmadığını nerden öğrenebilirim bir de ne tür belgeler isterler

Geri