sadece rust oynarken oluyorDrop yerken ki anlık kullanımlar nasıldır ona bakarmısınız? Bendede aynı sıkıntı var ve drop girdiği an cpu kullanımı artıp gpu kullanımı düşüyor. Birde hangi oyunlarda oluyor? Hepsimi yok belirli oyunlarmı?
Oyun içi sıcaklıklar nasıl? Eğer ekran kartınız veya işlemciniz fazla ısınırsa kendisiniz soğutmak için performanstan kısabilir. Yada oyunda bir sıkıntı olabilir. Sürücüylede alakalı olabilir sürücülerinizi güncelmidir?sadece rust oynarken oluyor
sürücü güncel cpu sıcaklıgı düşük oluyor sıvı soğutma var fakat gpu 75-80 arasıOyun içi sıcaklıklar nasıl? Eğer ekran kartınız veya işlemciniz fazla ısınırsa kendisiniz soğutmak için performanstan kısabilir. Yada oyunda bir sıkıntı olabilir. Sürücüylede alakalı olabilir sürücülerinizi güncelmidir?
ısınmadan kaynaklı olabilir. Ekran kartınız tehlikeli sıcaklıklara ulaşmamak için core hızından kısabilir. Yada bendeki gibi ekran kartı core hızından kısmayacak kadar ısınmadığı halde bi anda kullanımı düşürüp drop girmesine neden oluyordur. Bende öyle oluyor. 70 derece üstüne çıktımı droplar başlıyor. Tasviyem kasanızı servise gönderin. Bir arkadaştada buna benzer sıkıntı varmış o servise göndererek sorunu çözmüş. Bende yakında göndereceğim.sürücü güncel cpu sıcaklıgı düşük oluyor sıvı soğutma var fakat gpu 75-80 arası
hazır pc değilısınmadan kaynaklı olabilir. Ekran kartınız tehlikeli sıcaklıklara ulaşmamak için core hızından kısabilir. Yada bendeki gibi ekran kartı core hızından kısmayacak kadar ısınmadığı halde bi anda kullanımı düşürüp drop girmesine neden oluyordur. Bende öyle oluyor. 70 derece üstüne çıktımı droplar başlıyor. Tasviyem kasanızı servise gönderin. Bir arkadaştada buna benzer sıkıntı varmış o servise göndererek sorunu çözmüş. Bende yakında göndereceğim.
Hmmm Ekran kartınız hangi markanın hangi modelidir?hazır pc değil
Zotac 1660 superHmmm Ekran kartınız hangi markanın hangi modelidir?
Gpu macunu alalı yenilemedim garanti dışı olmasın diye 2 yıldırHmmm Ekran kartınız hangi markanın hangi modelidir?
Zotac kartların soğutması çok da iyi dehil diye biliyorum. Ayrıca termal macun yenilemeniz gerekli. Kendiniz yapmak istemiyorsanız ekran kartını servise yollayıp garanti dışında kalmadan yenileme yapabilirsiniz.Zotac 1660 super
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gpu macunu alalı yenilemedim garanti dışı olmasın diye 2 yıldır
cpu ya sürdüğüm macunun aynısnımıZotac kartların soğutması çok da iyi dehil diye biliyorum. Ayrıca termal macun yenilemeniz gerekli. Kendiniz yapmak istemiyorsanız ekran kartını servise yollayıp garanti dışında kalmadan yenileme yapabilirsiniz.