Elmeryy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 949
hemen bırak yol yakınken usta2 hafta önce otururken bi deniyim dedigim icin
hemen bırak yol yakınken usta2 hafta önce otururken bi deniyim dedigim icin
Deden beddua Makinesi olmuştur senin3 yıldır dedemin evinden çaldığım 2013 yapim rakiyla bakışıyoruz seninle ayni dusuncedeyim
mentollü parlament bulursan 2 tane de bana alValla bugün parlement night blue mu oyle bisi aldim cok garipti ismi bundan sonra malbora touch blue yada mentollu parlement alirim bunu begenmedim
Bugün paket aldim bu yolda uzaklasiyorum gibi su paketi bitirip daha icmicem birakicam cok pahali sigaralarhemen bırak yol yakınken usta
başkasının adına bu kadar utanamazdımyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
Dedem cikolatali iciyor bide sigarayı ondan calsam anlar herhaldeDeden beddua Makinesi olmuştur senin![]()
12 yaşında başladım çocukken arkadaşlarım ile yere atılan izmaritleri yakıp içiyordukSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
yeni zam gelmiş bende bugün tekelde kaldım 1.50 tl ile parlament alamadım bakalım slender blue deniyoruzBugün paket aldim bu yolda uzaklasiyorum gibi su paketi bitirip daha icmicem birakicam cok pahali sigaralar
Bulmaz zor mu niyementollü parlament bulursan 2 tane de bana al
valla bende aynı şekil tanıştım sigarayla12 yaşında başladım çocukken arkadaşlarım ile yere atılan izmaritleri yakıp içiyorduk
He ya parlemente 33.5 verdim sinifta çakmağımı calmislardi 10tlde cakmaga verdimyeni zam gelmiş bende bugün tekelde kaldım 1.50 TL ile parlament alamadım bakalım slender blue deniyoruz
yok türkiyede mentollü aromalı sigara yasak bulursan da pahalıya bulursunBulmaz zor mu niye