Yardım G-Sync gecikme yapar mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,448
Arkadaşlar çok basit bir soru G-Sync gecikme yapar mı? @bana beko derler @RevDeisDou
Bu gecikmeler ne kadar fark ediyor örneğin 1gtg monitör ile 4gtg monitör arasında kaç saniye gecikme var çok fazla etkisi oluyor mu aradaki farkın şuan 12 yıllık PC ile oynadığım oyunda genelde takımı taşıyan ben oluyorum merak ediyorum şimdi yeni PC topluyorum, güzel bir monitör aldım oyun performansım daha iyi hale gelir mi şimdi? Oynadığım oyunda çözünürlük diplerde, klavyem kablosuz microsoftun klavyesi daha klavye alacağım bu oyundaki skoru bu ekipmanlar ile aldım hatta bununla ilgili konu mu açsam yada bunu anlatan detaylı bir konu var mı forumda?

Ekler

• IMG_20221110_225118.jpg
    IMG_20221110_225118.jpg
    59.1 KB · Hit: 42
  • IMG_20210326_200128.jpg
    IMG_20210326_200128.jpg
    1.2 MB · Hit: 43
Son düzenleme:
Net cevap lazım arkadaşlar bana kesin bilen biri var mı?

CSGO da averaj input lag G-SYNC açıkken 26ms kapalıyken 23ms. Ekstrem önemli bir durum yok. Engellediği yırtılmalar ve getirdiği akıcılığı düşünürsek 3ms için baya değer.

CSGO da averaj input lag G-SYNC açıkken 26ms kapalıyken 23ms. Ekstrem önemli bir durum yok. Engellediği yırtılmalar ve getirdiği akıcılığı düşünürsek 3ms için baya değer.
Yani sonuç olarak gecikme yapıyor, Technopat'ten bu yüzden ban yedim. :) Sonra moderatörleri bilgisizlikle suçladığım için 1 ay ban yedim. TP'deki moderatörler aşırı sinir bozucu. Hakkını savunmak için konu açma, itiraz edebileceğin bir yer de yok.

Yani sonuç olarak gecikme yapıyor, Technopat'ten bu yüzden ban yedim. :) Sonra moderatörleri bilgisizlikle suçladığım için 1 ay ban yedim. TP'deki moderatörler aşırı sinir bozucu. Hakkını savunmak için konu açma, itiraz edebileceğin bir yer de yok.
🤙

Orada yazmayı 2 arkadaşım moderasyonun egosu yüzünden ban yiyince bıraktım zaten

🤙

Orada yazmayı 2 arkadaşım moderasyonun egosu yüzünden ban yiyince bıraktım zaten
Öyle böyle bir ego yok yüzde yüz haklısın. Bilgileri olsa sen beko kadar eyvallah. G-Sync input lag yapar yazdım input yapmaz yanlış bilgilendirmeden ban yemişim. Dayanamadım artık hakaret etmedim bilgisiz olduklarını söyledim 1 ay yedim :) Net ara verdim bende.

Hocam yani kağıt üstündeki kaybı bizim görmemiz çok zor değil mi ? 2k 1ms gtg rapid ips monitör var bende. E spor oyunları dahil açsam daha iyi olmaz mı ? Hiç kullanmamıştım

Hocam yani kağıt üstündeki kaybı bizim görmemiz çok zor değil mi ? 2k 1ms gtg rapid ips monitör var bende. E spor oyunları dahil açsam daha iyi olmaz mı ? Hiç kullanmamıştım
Daha iyi olur tabii. G-SYNC' in getirileri 3-4ms farktan çok daha fazla değerli ki bu farkta en peek nokta zaten

Daha iyi olur tabii. G-SYNC' in getirileri 3-4ms farktan çok daha fazla değerli ki bu farkta en peek nokta zaten
Ben de açsam mı acaba FIFA, CS:GO online oynadığım için hard hisseder miyim bilemedim.

Ben de açsam mı acaba FIFA, CS:GO online oynadığım için hard hisseder miyim bilemedim.
Ben açtım. Normalde kapatırdım ama yırtılamalar vb ile uğraşım gelmiyor. Hatta aslına bakarsan çoğu zaman dikey senkronizasyonu açmadan oyunu 144 fps sabitliyorum oyun çok daha akıcı oluyor. V-SYNC yüzünden input lag da artmıyor

Geri