İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Ben sarj olurken kullanabiliyorum ama kanka

evet o yönü bir tık eksi maalesef. Tekrardan teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş olmuyor diyor hocam sizde nasıl oluyor?
Doğru o mantıkta oluyor pardon ben yanlış anladım.

Dönüştürücü ile telefona usb adaptörü takmayı denedin mi ?
Hayır. O adaptörle birlikte telefonu o şekilde kullanmak istemem açıkçası. Bluetooth olsa miss de işte.

Doğru o mantıkta oluyor pardon ben yanlış anladım.

Hayır. O adaptörle birlikte telefonu o şekilde kullanmak istemem açıkçası. Bluetooth olsa miss de işte.
Ben düzgün bir dönüştürücü ile kullanmak isterdim.

Hocam cloud 2 ile karşılaştırırsan hangisi daha rahat ve kafanı sıkmıyor uzun saatler kullanmam gerektiğinde hangisini tavsiye edersin ?

Hocam cloud 2 ile karşılaştırırsan hangisi daha rahat ve kafanı sıkmıyor uzun saatler kullanmam gerektiğinde hangisini tavsiye edersin ?
Konfor bakımından bir farklılık hissetmedim açıkçası hocam. Sadece cloud coreun uzun kullanımda yazın sıcak havalarda daha çok terlettiğini düşünüyorum. Belki içindeki bataryalardan kaynaklı bir durumdur emin değilim. Cloud 2de de deri pad kullandığım halde o kadar terletmiyordu.

Konfor bakımından bir farklılık hissetmedim açıkçası hocam. Sadece cloud coreun uzun kullanımda yazın sıcak havalarda daha çok terlettiğini düşünüyorum. Belki içindeki bataryalardan kaynaklı bir durumdur emin değilim. Cloud 2de de deri pad kullandığım halde o kadar terletmiyordu.
Teşekkür ederim son olarak mikrofonları için ne diyebilirsin hangisi daha iyi ve ne kadar fark ediyor ?

Teşekkür ederim son olarak mikrofonları için ne diyebilirsin hangisi daha iyi ve ne kadar fark ediyor ?
Valla dostum tüm arkadaşlarım aradaki farkı hissetmemişti ilk gün. Pek bir fark yok gibi bu duruma göre. Teknik olarak araştırmadım sadece bunu söyleyebilirim o konuyu biraz araştır istersen. Bence ikisi de aynı. Rica ederim.

Hala alınabilir mi ?

Dipses beni rahatsız etmiyor. Ama bu tür durumlara takıntılıysanız işinizi şansa bırakmayın hocam. Rahatsız olanı da eder bence. Ses ve mikrofon konusunda bir şikayetim yok. Kötü diyemem. Sesi cloud 2ye göre biraz düşük kalıyor ama genel olarak yeterli sayılabilir çünkü c2nin ses şiddeti çok fazla. C2 full seste yüksek ses rahatsız ediyorken bu rahatsız etmiyor. C2yi beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum. Dipses konusuna gelince cloud core wireless alınacaksa amazondan alınmalı dipses olursa direkt iade edersiniz. İşimi hiç şansa bırakmayayım derseniz Logiteche yönelin derim.
Merhabalar hocam kulaklığı ben de kullanıyorum fiyatına göre gerçekten çok güzel lakin dip sesten ziyade güç tuşuyla aktif edince güç tuşunun olduğu sol kulaklıktan gelen çok hafif bir ses var. sanki çalışma sesi tarzında, kafayı yormadığım sürece pek rahatsız etmiyor. sizde de var mı bu durum iade edip etmeme konusunda kararsızım.

Merhabalar hocam kulaklığı ben de kullanıyorum fiyatına göre gerçekten çok güzel lakin dip sesten ziyade güç tuşuyla aktif edince güç tuşunun olduğu sol kulaklıktan gelen çok hafif bir ses var. sanki çalışma sesi tarzında, kafayı yormadığım sürece pek rahatsız etmiyor. sizde de var mı bu durum iade edip etmeme konusunda kararsızım.
Merhaba dipses dışında bahsettiğiniz gibi bir durum yaşamadım hocam.

Hocam cloud core wireless aldım kullanıyorum dipses geliyor ve bunun bir çözümü var mı acaba teşekkürler

Hocam cloud core wireless aldım kullanıyorum dipses geliyor ve bunun bir çözümü var mı acaba teşekkürler
Maalesef yok hocam. Dipses gelmeyen birkaç kişi gördüm sanırım. Çoğunda var gibi duruyor ben de dahil. Amazon'dan aldıysanız değişim isteyebiliyorsunuz. Yeni üründe de olmama garantisi yok ama şansınızı deneyebilirsiniz.

Geri