Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugüne kadar itopya ile çıktı@Kürşat Kütükçü sistem parçalarına bakarak sence hangi sitede çıkar
Bugüne kadar itopya ile çıktı@Kürşat Kütükçü sistem parçalarına bakarak sence hangi sitede çıkar
Bende de durum aynı. Vatan provizyondan çıkmadan iptal etmesi lazım.para iadesi inşallah yarına yapılır yaw .d yapılmazsa bu çıkan sistemi alamam şayet güzel sistemse
provizyon'dan kastınız kredi kartı ben hesap kartı ile aldım hocam :/Bende de durum aynı. Vatan provizyondan çıkmadan iptal etmesi lazım.
Yoksa yarına gelmez iade :d
Umarım incehesap olur ya itopya da peşin fiyatına taksit uygulaması yokBugüne kadar itopya ile çıktı
Muhtemelen itopya olur hep öyle çıktı çünküUmarım incehesap olur ya itopya da peşin fiyatına taksit uygulaması yok
İşte o zaman daha zor :dprovizyon'dan kastınız kredi kartı ben hesap kartı ile aldım hocam :/
İadeler de iade süresi birkaç gün oluyor büyük ihtimalle yarın iade olmaz paraİşte o zaman daha zor :d
Benim biraz şansım var kredi kartı olduğu için :/
Yok hocam amazondan iptal ettiğim ürünün iade anlık geliyor mesela provizyondan düşmezse.İadeler de iade süresi birkaç gün oluyor büyük ihtimalle yarın iade olmaz para
onların sistem otomatik değil iptal ediyosun iptal talebin alındı diyor elle müdahale istiyor yarın gün içinde yapsalar para aynı gün geçmezBende de durum aynı. Vatan provizyondan çıkmadan iptal etmesi lazım.
Yoksa yarına gelmez iade :d
Ya işte yarına bağlı inşallah geçeronların sistem otomatik değil iptal ediyosun iptal talebin alındı diyor elle müdahale istiyor yarın gün içinde yapsalar para aynı gün geçmez
2 tane yenurYa işte yarına bağlı inşallah geçer
Bir şekilde alacağım geçmezse de
Tabi bol stok dedi herkesin beklenti yüksek ama bakalım bol stok olması f/p oranını kısabilir gibi geliyor.
Afiyet olsun hocam yarasın2 tane yenur![]()