Bumbastik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 681
atam yapma atambende yazayım 15 k ya 3060 tı li sistem satıyorum konusu açılmışken ben de yazayım
atam yapma atambende yazayım 15 k ya 3060 tı li sistem satıyorum konusu açılmışken ben de yazayım
gözümde son derece güvenli bir yerdi hocam böyle satıcıları bünyesine alması üzdü ahh amazom üzümlü kekimDostum hala Amazon la ne alaksı var onu çözemedim? Amazondaki her satıcı kusursuz vs mi sanıyorsun anlamadımSatıcı amazon olur sana sorun çıkarır anlarım da.
ban mı yiyoz nolduatam yapma atam
Birde garantili olsa bile sanırım servislerde anlıyor mining vs yapıldı diye işi yokuşa sürüp sıkıntı çıkartabilirBence bu seviye bir gpu yu ikinci el almak bilmiyorum mining sezonundan sonra pek güvenmiyorum birde bizimkiler çok seviyor elindeki böyle eşyaları kurcalamayı x)
Eğer fatura garanti varsa güven veriyorsa olabilir ama her zaman için alacaksan biraz fazla ver sıfır olsun kafan rahat olsun derim.
İndirim bitti olarak işaretler misiniz? Teşekkürler.Sıfır ürün arayanlar için son zamanların en güzel fiyatı bu modelde. Tasarımı şahane
RX 6700XT 12GB Powercolor Red Devil OC, AXRX 6700XT 12GBD6-3DHE/OC : Amazon.com.tr: Bilgisayar
RX 6700XT 12GB Powercolor Red Devil OC, AXRX 6700XT 12GBD6-3DHE/OC : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
halen duruyor ?İndirim bitti olarak işaretler misiniz? Teşekkürler.
Bende gözükmüyor. Bilgi olsun diye söylemiştim ama bende sorun var demek ki. Kusura bakmayın.halen duruyor ?
Aynı satıcı mıydı hocam?Ben geçen hafta aldım 7800 ₺ güvenlik bandı açılmamış halde elime ulaştı. Lancool III kasa 5600G işlemci ve 212 black soğutucu varken boşta 35 yükte 55 dereceyi geçtiğini görmedim.
2k da oynarsan olmazŞimdi bu ekran kartını r5 3600 kullanmak olmaz darboğaz yeriz durmadanrx6700 alacakken xt ye geldik
Şuan 2k da oynayamam da 1080p de r5 5600 alana kadar çok zorlar mı beni ? valo-cs go tarzı oyunlarda2k da oynarsan olmaz