Sahibindene gelen mesajlar!!?

Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar sahibinden'e ilan koydum(ekran kartı) belirli aralıklarla satın almak isteyenler var ve yazan kişiler depremzede ve öğrenci olduğunu söylüyor ne yalan söyleyeyim içim parçalanıyor ama bir kac defa olunca da bir yalan seziyorum bu yüzden çözüm elden teslimat diye düşündüm bu durumda sizden satın almak isteyen oldu mu?

Ekler

• Screenshot_2023-04-23-04-46-51-023_com.sahibinden-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-23-04-46-51-023_com.sahibinden-edit.jpg
    219 KB · Hit: 170
Arkadaşlar sahibinden'e ilan koydum(ekran kartı) belirli aralıklarla satın almak isteyenler var ve yazan kişiler depremzede ve öğrenci olduğunu söylüyor ne yalan söyleyeyim içim parçalanıyor ama bir kac defa olunca da bir yalan seziyorum bu yüzden çözüm elden teslimat diye düşündüm bu durumda sizden satın almak isteyen oldu mu?
Ticarete duygu katmamanızı öneriyorum eğer emin değilseniz.
Mesela şuan %50-50 htimal var.
Ya doğru söylüyor ya da duygularını sömürüyor.
Riske girmeden çok az bir pazarlık payı ile satın derim.

kartin fiyatini kac girdin

Yani gerçekten o ürünü ihtiyacı olan depremzedeye ucuza vermek istiyorsan ondan gerçek kanıt vb. iste o durumda olduğuna dair.
tabii ki kanıt vermek zorunda değil ama emin olmak lazım bu durumda. Fırsatçı insan da diğer arkadaşların dediği gibi çok malesef.

Sattığın ekran kartı nedir? Yani 3000TL yi kaça düşürüyor 5000TL GPU yu 3000 diyorsa biraz gerçek olma ihtimali var ama 10000TL gpu ya 3000 diyorsa bir kanıt iste eğer kanıt yoksa yüksek ihtimal fırsatçı dolandırıcıdır

Sattığın ekran kartı nedir? Yani 3000TL yi kaça düşürüyor 5000TL GPU yu 3000 diyorsa biraz gerçek olma ihtimali var ama 10000TL gpu ya 3000 diyorsa bir kanıt iste eğer kanıt yoksa yüksek ihtimal fırsatçı dolandırıcıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elden teslim alırsa pazarlık edeceğim

Ekler

• Screenshot_2023-04-23-14-59-59-866_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-23-14-59-59-866_com.android.chrome-edit.jpg
    140.9 KB · Hit: 59
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elden teslim alırsa pazarlık edeceğim
Ver gitsin çok düşük bir meblağ değil ama hepsi 5K 4.5K gider ama ben yerinde olsam hepsini 4.7 ye veririm yalnız GPU ise 3K ya verirdim kendi açımdan bir problem olmazdı bir depremzede sevindirmiş olurdum deprem zede değil ise vicdanina bırakırdım yaptığının artık Allah cezasını verecek onun ondan hayır görmez o

knk makyaj malzemesi satan bir yere gitmiştim bi ara depremzedeyiz indirim olurmu falan diyorlar bunun bile sömürüsünü yapıyorlar bütçesine göre ekran kartı baksın 3500-4000 tl lik karta parası yetmiyor ise 3000 tlliklere baksın saçma geliyor bana

yalan soyluyorlar depremzedeyim diyosa ikametgah fatura bilgisini falan iste insanlarin kani bozuk bu insanalr oldukca ulkenin basina kim gelirse gelsin birsey degismez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri