1 aydır sorunlar var görünüyordu şu an hiç açılmıyor. Önceden 4-5defa çık gir yapınca açılıyordu. Revanced indir dediler artık uğraşmak istemiyorum ne olduğu belirsiz bi deCidden vanced patladı mı? 2 gündür videolar açılmıyor
1 aydır sorunlar var görünüyordu şu an hiç açılmıyor. Önceden 4-5defa çık gir yapınca açılıyordu. Revanced indir dediler artık uğraşmak istemiyorum ne olduğu belirsiz bi de
forum.donanimarsivi.com
Çözümü çok basit hocam aynı sorundan bende muzdariptim yeni bir fake gmail ile çözüldüVanced patlayınca premium almayı düşündüm fakat 12 dolar olarak görünüyor. 30TL olması gerekmiyor mu konumu Türkiye
Vanced patlaması kötü oldu bende çözüm arıyorum kaç gündür.Vanced patlayınca premium almayı düşündüm fakat 12 dolar olarak görünüyor. 30TL olması gerekmiyor mu konumu Türkiye
Nasıl?Çözümü çok basit hocam aynı sorundan bende muzdariptim yeni bir fake gmail ile çözüldü![]()
senden kaynaklı sorun var bende halen 29,99₺Vanced patlayınca premium almayı düşündüm fakat 12 dolar olarak görünüyor. 30TL olması gerekmiyor mu konumu Türkiye
Yeni gmail aç hocam o maili gir düzeliyor vancede.Vanced patlaması kötü oldu bende çözüm arıyorum kaç gündür.
Nasıl?
Kalıcı mı? Ne kadar idare ediyor?Yeni gmail ile aç hocam o maili gir düzeliyor vancede.