🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

Hocam asıl olay çinli ağabeyin kargoya verme hızında. En hızlı 2 hafta en geç 1 ay arasında gelmesi lazım.
Hocam bir adet kulaklık ve bir adet akıllı saat alacağım aynı hesaptan mı yoksa ayrı hesaplardan mı almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende alacaktım bunu TFT ekran diye vazgeçtim bana aynı bunun gibi küçük amoled ekranlısı lazım
Hocam fiyatı uygun güzel. Bu arada ekstra vergi yok demi hocam?

Beyler sürekli closed diyor genel bir sorun mu var yoksa beni mi çözdü sistem?

Neredeyse tüm ürünlere baktım vergi dahil TR fiyatlarından ortalama 100-150 TL uyguna geliyor kulaklıklar güzel beğendiğim ürünleri bırakıyorum

Özellikle son ikisi mutlaka değerlendirilmeli
Sondaki keypadi hep alasım geliyor ama yazılımına güvenemiyorum. Önceden de almayı düşünmüştüm de win defendera bile takılıyor diye yorumlar vardı. Yazılım için google drive linki bırakmış adamlar :D

Dekor amaçlı güzel görünüyor denemek için aldım. Link

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Farklı kartla deneyin

Sondaki keypadi hep alasım geliyor ama yazılımına güvenemiyorum. Önceden de almayı düşünmüştüm de win defendera bile takılıyor diye yorumlar vardı. Yazılım için google drive linki bırakmış adamlar :D

Dekor amaçlı güzel görünüyor denemek için aldım. Link
Ben aldım ya

Gezerken bu ürüne denk geldim iyi mi kötümü bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatsın

Bafır alıp incelemişti ses kalitesi rezalet

Hacı farklı hesaplardan birkaç ürünmü aldın belki ondandır ben 1 ürün aldım bir sıkıntı gözükmüyor

Ya vergi çok çıkıyor ya gönderim ücreti tutarsızlık var. neye göre hesaplıyor acaba limit mi var?

Eğer ürün çok ucuz kargo pahalıysa adamlar ürünün gerçek fiyatını kargo fiyatına yazıyorlar vergi ise ürünün indirimsiz fiyatından hesaplanıyor diye biliyorum

Mesela adam çanta satıyor 8 Tl yazmış ürünü açıyon kargo 800Tl yazıyor :D

Farklı kartla deneyin

Ben aldım ya

Bafır alıp incelemişti ses kalitesi rezalet

Birkaç hesaptan almayı denediysen ban yemişsin.
beyler tıraş makinesi açıklamasına falan baktım saç için falan filan diyor bu sakal bıyık için uygun mudur saça kendim girişmem ama sakal bıyık için olursa çok iyi olur :d

ve önerdiğiniz ürün var mı?

Geri