Yardım Iphone 11 ekran koruyucu önerisi

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,213
Merhaba iPhone 11 için uygun fiyatlı his olarak güzel sağlamlık olarakta iyi görevini yapan bir ekran koruyucu arıyorum lütfen spingen demeyin fiyatı fazla (Hepsiburada olursa daha iyi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü @şahin doğan

Merhaba iPhone 11 için uygun fiyatlı his olarak güzel sağlamlık olarakta iyi görevini yapan bir ekran koruyucu arıyorum lütfen spingen demeyin fiyatı fazla (Hepsiburada olursa daha iyi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü @şahin doğan
Ben mağazalardan 360 tam koruma paketi yaptırıyorum böyle pahalı cihazlar olduğu zaman tâbi yok ama olursa yani biraz tuzlu ama her yerini koruyor yanları dahil ve kalın abartı değil şeffaf bişey

Ben mağazalardan 360 tam koruma paketi yaptırıyorum böyle pahalı cihazlar olduğu zaman tâbi yok ama olursa yani biraz tuzlu ama her yerini koruyor yanları dahil ve kalın abartı değil şeffaf bişey
Ne kadar oluyor Buda benim için fazla olur yok mu ekran koruyucu olarak tavsiye

Ne kadar oluyor Buda benim için fazla olur yok mu ekran koruyucu olarak tavsiye
Komple yap gitsin 400/500 mü neydi galiba ekran koruyucu için herhangi bir telefoncuya aksesuarciya vs git gerek var mı internete kendin takamican sonra bişey olacak hava kalacak vs

Komple yap gitsin 400/500 mü neydi galiba ekran koruyucu için herhangi bir telefoncuya aksesuarciya vs git gerek var mı internete kendin takamican sonra bişey olacak hava kalacak vs
Telefonculara guvenesim gelmiyor alıyorlar yurtdışından 20tl ye takıyorlar dandik

Hiç kullanmadım ama forumda pek çok kez gördüğüm kadarı ile jetech öneriyorlar.

His olarak falan iyimiydi sence hepsi oylemjdir ve ne kadar olmuştur?
7 ay filan oldu şuan telefon yok ama satmak zorunda kaldık o zaman his olarak bir sıkıntısı yokdu ama ben 50 mı 75tl mı ne ondan taktirmistim 20tl ye de var ben 75 lik taktırdım

Spigende baya iyi

Geri