ComNet Türkiye Geneli İnternet kesildi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Şu an ComNet Türkiye geneli internet kesildi. Kesinti 15 dk dır var.
Veri trafiği İstanbul DataCenter üzerinden sağlandığı için sıkıntı oldum mu böyle tüm Türkiye'deki ComNet kullanıcıları şak diye kaldı.
İnternet sitesi ve mobil uygulamaya erişim sağlanamıyor.
Bilginize sunulur.

Veri trafiği İstanbul DataCenter üzerinden sağlandığı için sıkıntı oldum mu böyle tüm Türkiye'deki ComNet kullanıcıları şak diye kaldı.
Bilginize sunulur.
Gri caner siyah caner mavi caner.

Sitesi zor açıldı bende,Kendi sunucularından internet'e çıkış gecikmeside dalgalı,Retn ile bağlantılarda kapalı. TT Üzerinden akıyor trafik valveye filen. Şuanda. Bir kaç ip'e cogent,seabone olarak gördüm. Decix ist bağlantısıda gitmiş. Comnet peer,uplinki olup o datacenterda bulunan kişilerinde gecikme değerleri değişmiştir.

Sitesi zor açıldı bende,Kendi sunucularından internet'e çıkış gecikmeside dalgalı,Retn ile bağlantılarda kapalı. TT Üzerinden akıyor trafik valveye filen. Şuanda. Bir kaç ip'e cogent,seabone olarak gördüm. Decix ist bağlantısıda gitmiş. Comnet peer,uplinki olup o datacenterda bulunan kişilerinde gecikme değerleri değişmiştir.
Türkçe meali nedir? 😄

Türkçe meali nedir? 😄
Örnek valve şirketine 146.66.155.1(Retn ile bağlantı sağlanırken. tt olmuş) Quad9 Şirketine Decix ist ile ist bağlantısı sağlanırken şimdi. seabone ile bağlantı sağlanıyor. Meta şirketine decix ist bağlantısı varken. Cogent bağlantısı olmuş. Retn,Decix bağlantısı şuanlık yok gözükmekte.
Bgp.he.net'e neden var? Demeyin olabilir çunku günlük gece 12 veya sonrası güncellenebiliyor. Bağlantısı olup aktif de olmayabilir. Ve O şirketi kullanan firmalarında rotaları değişti yüksek ihtimale.
tracert 146.66.155.1 yaparsan retn bağlantısı yok şuanlık. TT'e atakoy üzerinden çıkıyor Ntt'e aktarmalı ulaşıyor.
https://lg.de-cix.net/routeservers/rs1_ist_ipv4 40dk önce bgp oturumu kapanmış firmanın büyük ihitmale güncelleme almadığı için sanırım.
https://www.ip2location.com/as61135 Retn gözükmüyor burda zaten. Decix içinde zaten üste link attım.

https://status.comnet.com.tr/
Hayırlısı ile inşallah sorunsuz internet erişimi aktif olmasını dilerim.

Son düzenleme:
30 haziranda 23 dk sürmüştü kesinti şuan 1 saat olmak üzere

Bilginize sunulur.
kanka enayi misiniz yiaaa telekoma superonline a o kadar para ödüyonuzzz 😂

Herkesin interneti gelsin. Bu gri canerin interneti gelmesin. Zamanında her gun comnet konusu açıyordu tilt olmuştum

Tt üzerinden. Ntt den arelion yonlendirme olmuş valve ping dahada artmış 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,395
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri