kaqaji
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
zor değildi bence katılım sayısıyla alakalı olduğunu düşünüyorumyani aslında daha zor bir yıl oldu anlamı taşımaz mı sıralamaların dediklerine göre?
zor değildi bence katılım sayısıyla alakalı olduğunu düşünüyorumyani aslında daha zor bir yıl oldu anlamı taşımaz mı sıralamaların dediklerine göre?
katılım sayısının arttığından dolayı sıralamaların geri çekildiğini düşünüyorsunuz.O zaman geçen yıla göre sıralamamızdan daha iyi bir yeri tavsiye eder misin?zor değildi bence katılım sayısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum
Bende giremedim, yarım saattir uğraştım olmadı.girebilen var mı şuan giremedim
Kaçıncı yılınSayısal 209K fena yığılma olmuş gibi.
ERÜ gelebilir gibi hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen sene o sıralamalardan almıştı.68kya PC mühendisliği için iyi bir üni gelmiyor mu?
150k gelmiş neyseSonuçlar açıklandı.
Sayfa çökmüştür biraz bekleyin.aday şifresi yok bende nasıl bakıcam,ösymnin şifre unuttum kısmında sayfa bulunamadı yazıyor
alaaddin keykubat ve selçuk üniversitesi bide süleyman demirel var bunları yazıcam ya sonra kendimi geliştiricem 1sene daha mezuna kalırsam kafayı yerim ben68kya PC mühendisliği için iyi bir üni gelmiyor mu?
hocam ne önerirsin 68kya bilgisayar yazmayı planlıyordum ben kendini geliştirme alanı fazla diyeERÜ gelebilir gibi hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen sene o sıralamalardan almıştı.
AGÜ'ye de bakmanı tavsiye ederim hocaları oldukça kaliteli.
Bu işin piri ve hak ehli @Margot Robbie hocam o daha iyi bilir, yönlendirir sizialaaddin keykubat ve selçuk üniversitesi bide süleyman demirel var bunları yazıcam ya sonra kendimi geliştiricem 1sene daha mezuna kalırsam kafayı yerim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ne önerirsin 68kya
Devlette gelmeyebilir gibi68k gelmiş 15yanlış türkçe her şeyi bozdu tyt 128k gelmiş ayt toparlamış her şeyi neredeyse valla bilgisayar mühendisliği yazıcam ben galiba üniversite kötü olsada en azından kendimi geliştirirsem açık bi alan
valla yardım olsa iyi olur çok teşekkürlerBu işin piri ve hak ehli @Margot Robbie hocam o daha iyi bilir, yönlendirir sizi
8tane felan devlet varda iyiler mi bilmiyorumDevlette gelmeyebilir gibi