Android Honor 90 sipariş verdim

Benim İphone 6s 4K 30 FPS kayıt yapıyor iphonenin uzun ömürlüğü işte
aynen öyle valla bunlarla kıyaslanmaz da 10-12kda giriş orta telefon alacağıma xs alırım daha iyi kendim samsungun bir modelinden düşük bir miktar ödeyerek xse geçtim dünya varmış dedirtti kamerada uygulamalarda ciddi farklar var en azından kasmıyor 4k 60fps video çekebiliyorum vs vs bir çok yönden fiyat olarak gayet makul

Hevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yürürken video çekmeye çalış bir bakım ois önemli mi deil mi 😀

Hafızayi dolduramazsin bende o kadar şey var 256 nin 113 u kullanılıo 😀
Bende X3 Pro var 256 rahat doluyor bende. 200 altına düşmüyor

Benim İphone 6s 4K 30 FPS kayıt yapıyor iphonenin uzun ömürlüğü işte
4K 60FPS değil mi 6S?

aynen öyle valla bunlarla kıyaslanmaz da 10-12kda giriş orta telefon alacağıma xs alırım daha iyi kendim samsungun bir modelinden düşük bir miktar ödeyerek xse geçtim dünya varmış dedirtti kamerada uygulamalarda ciddi farklar var en azından kasmıyor 4k 60fps video çekebiliyorum vs vs bir çok yönden fiyat olarak gayet makul
Bence S10/S10e gibi cihazlar XS den güzel ama XS'e de bayılıyorum.

aslında androidden sıkıldığım için biraz da merak amaçlı geçtim çok memnunum şuanlık
Şu an XS 12K civarı. Yani alırmıydım bilmiyorum, SE 2. Nesil falan 7,5-8K civarına daha mantıklı batarya sorunu var sadece.

hayırlı olsun kardeşim darısı kaçak şayomili bana
iade ettim ama yinede teşekkür ederim

xs bu devirde acayip saçma 12kyı o tele verdiysen geçmiş olsun ben güncelleme almayacak telefona o parayı vermem

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.
iade ettim ama yinede teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir