10.sınıfa geçmek nasıldır

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
Dikkate almam gereken konular varmı sınıfta 24 kişiyiz bu yıl 11-12 lerle aynı katta olacagız büyük makara dönecek yüksek ihtimalle akışına mı bırakmalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yks ye girmiyecem dersle ilgili şeyler söylemenize gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
lisenin en boş senesidir derslerin en kolay olduğu sene olduğundan kafan rahat olur sosyal aktivitelere vakit ayırabilirsin ki bence kesinlikle en az 1 sporla ilgilen.

Kötü bir okulda değilsen hiçbir şey olmaz. Çevremde bulunan kötü olan bir meslek lisesinde 9. sınıf okudum hiçbir olumsuz durum geçirmedim. Sadece bulaşma, sana bulaşanları umursama.

Dersine iyi çalış, sınıfta kalma.
Sınıfta kalmamak için ders çalışmaya gerek yok

Kötü bir okulda değilsen hiçbir şey olmaz. Çevremde bulunan kötü olan bir meslek lisesinde 9. sınıf okudum hiçbir olumsuz durum geçirmedim. Sadece bulaşma, sana bulaşanları umursama.
Hocam bizim okulda 9 lar sıkıntı 10-11-12 Ler de kötü sınıf var ama iyi sınıf daha fazla

lisenin en boş senesidir derslerin en kolay olduğu sene olduğundan kafan rahat olur sosyal aktivitelere vakit ayırabilirsin ki bence kesinlikle en az 1 sporla ilgilen.
Bencede

Sınıfta kalmamak için ders çalışmaya gerek yok

Hocam bizim okulda 9 lar sıkıntı 10-11-12 Ler de kötü sınıf var ama iyi sınıf daha fazla
Hocam lise için teşekkür zirvedir bana kalırsa 75.01 ile teşekkür alıcak kadar bilginiz olsa yeter

Hocam teşekkürü ne yapayım ben onun dışında aynen ful makara bu 11-12 lerdeki abilerle

Var hocam elektrik elektronik benimki
Sayısal-EA anlamında alan yok demiştim. Mesleksen de sınavlar zor olmaz zaten. Üst sınıflardan gireceksen teknik bölümler ile girmeni öneririm veya okulda derece yapmış üst sınıflarla gir. Diğerleri pek düzgün kişiler olmuyor genelde.

Sayısal-EA anlamında alan yok demiştim. Mesleksen de sınavlar zor olmaz zaten. Üst sınıflardan gireceksen teknik bölümler ile girmeni öneririm veya okulda derece yapmış üst sınıflarla gir. Diğerleri pek düzgün kişiler olmuyor genelde.
Hocam bizim okulda üst sınıflar iyi (tabi kötüleride vardır ama az)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri