- Reaksiyon skoru
- 9,842
- Bütçe
- 400
Kol başı bu kadar hatta daha azı olursa daha iyi olur elimde para var ama büyük bir kısmına kardeşim çöktü
Çakma falan ama güzel bir ürün. Bütçenin biraz üzerinde ama belirli bir kalitesi var diyebilirim.Kol başı bu kadar hatta daha azı olursa daha iyi olur elimde para var ama büyük bir kısmına kardeşim çöktü![]()
Dediğin fiyata orijinal çok zor kankam. Yorumları güzel olan çakma bir tane buldum. Umarım hoşuna gider.![]()
DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu görünce eski pes 2013 anılarım geldi aklıma niye attın ki şimdi bunuDediğin fiyata orijinal çok zor kankam. Yorumları güzel olan çakma bir tane buldum. Umarım hoşuna gider.![]()
DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende pek bilmem ama şu yoruma denk geldimBu nasılPS4 Uyumlu Kablosuz PS4 Uyumlu Kol Gamepad Joystick V2 Oyun Kolu Fiyatları ve Özellikleri
PS4 Uyumlu Kablosuz PS4 Uyumlu Kol Gamepad Joystick V2 Oyun Kolu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepadlari pek bilmiyorum
Anılar güzeldirBunu görünce eski pes 2013 anılarım geldi aklıma niye attın ki şimdi bunu![]()
Orijinal olmayacak şekilde var.Hocam 360 controller alın geçin bu bütçede çok alternatifiniz yok.
Orjinal değil zaten orjinal kalmadı nerdeyse pahalı olanlarda.Orijinal olmayacak şekilde var.