Övmeye çalışmıyorum kips5 övmeye çalışıyorsun anladık birader en iyisi ps5 objektiflik diye bir kelimeyi bulamadın sen daha galiba.
Övmeye çalışmıyorum kips5 övmeye çalışıyorsun anladık birader en iyisi ps5 objektiflik diye bir kelimeyi bulamadın sen daha galiba.
Ben xbox'ı seviyorum ama ps'yi ayrı seviyorum en büyük nedeni özel oyunlarının çok güzel olması ama eskiden xbox'ta game pass vardı ve game pass yüzünden xbox satışı arttı.bg3 açamiyor daha trashbox diyenler patladı ama![]()
Haklısın sevindiğim nokta benim burada XSS'in kendisini kanıtlamış olması oldu XSS abartıldığı kadar güçsüz değil ve bg3'ü rahat açar oyunda optimizasyon yok 1080p 40 fps diyorum ama 1080p de dinamik 900p ye kadar düşüyordur yani rezalet'inde ötesi bir optimizasyonu var ps5 2k 60 rahat açardı bu oyunu zorlanmazdı bile.Ben xbox'ı seviyorum ama ps'yi ayrı seviyorum en büyük nedeni özel oyunlarının çok güzel olması ama eskiden xbox'ta game pass vardı ve game pass yüzünden xbox satışı arttı.
Haklısın ben bu yüzden XSS'i övüyorum ucuz fiyata nesli kapatırsın.Zaten bu nesil kötü geçti nerdeyse 3 yıl geçti hala güzel oyun yok be piyasada ps5'e özel god of war ragnarok çıktı ama ps4'de geldi
Evet ama XSS yeni nesil oyunlara dayanır mı ki?Haklısın ben bu yüzden XSS'i övüyorum ucuz fiyata nesli kapatırsın.
Hocam çok rahat dayanır her zaman diyorum olay optimizasyonda biter series s'in güçsüz olayları bir tek bg3'de oldu bg3 ünde ps5 performansı ve berbat optimizasyonu ortada dinamik 1080p 40 fps nasıl bir rezalet ya birde dinamik 900p'ye kadar düşüyordur.Evet ama XSS yeni nesil oyunlara dayanır mı ki?
Hocam çok rahat dayanır her zaman diyorum olay optimizasyonda biter series s'in güçsüz olayları bir tek bg3'de oldu bg3 ünde ps5 performansı ve berbat optimizasyonu ortada dinamik 1080p 40 fps nasıl bir rezalet ya birde dinamik 900p'ye kadar düşüyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Yunus274 Senin fikirlerinide merak ediyorum umarım birbirimizle kavga etmeden doğru düzgün konuşuruz.![]()
Niye??6 eylül de foruma ara vereceğim
Bu zamana kadar kime faydam olduysa ne mutlu bana onlar fanboy olmayan objektif zannettiği yayıncıların hepsi para alıp inceleme yapıyorlar bu yalan söyleyen insanlara inanmaya devam etsinler şu foruma girdim gireli hep insanları en doğru yola yönlendirmeye çalıştım sonuna kadar da öyle yaptım ama artık yeter neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar 20 yıldır ülkenin başındaki adam insanları yalanlar ile kandırarak iktidarda ve hala inanıyorlar durum basit cahillik bu ülkenin kaderi cahillikleri ile baş başa kalsınlar.Niye??
helal çok boş yapmışsın millete xbox aldırmicam diye atmadığın yalan kalmadı burda ben objektifim fanboy değilim diyorsun.Bu zamana kadar kime faydam olduysa ne mutlu bana onlar fanboy olmayan objektif zannettiği yayıncıların hepsi para alıp inceleme yapıyorlar bu yalan söyleyen insanlara inanmaya devam etsinler şu foruma girdim gireli hep insanları en doğru yola yönlendirmeye çalıştım sonuna kadar da öyle yaptım ama artık yeter neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar 20 yıldır ülkenin başındaki adam insanları yalanlar ile kandırarak iktidarda ve hala inanıyorlar durum basit cahillik bu ülkenin kaderi cahillikleri ile baş başa kalsınlar.