Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,866
Eğer veremem diyorsan Xbox Game pass al900 TL Değermi sence
Eğer veremem diyorsan Xbox Game pass al900 TL Değermi sence
1060 3gb mı 6gb mı oluyor?Getirmeseler daha iyiydi berbat ötesi optimizasyon ve 1060
bence değmez900 TL Değermi sence
Böyleydi derken tam anlamadım. İyi kötü?Dün akşam açtım ve oyuna girdim oyun böyleydi:
Alıntıyı görüntüle
Kötü. Berbat ötesi. Oyun kasmasın diye 480-720p de falan ayarlamış çözünürlüğü. Ayarlardan çözünürlük yükseltince de 20fps altına düşüyor düşük ayarlarda. Avrupa'da 4080 4K 80+ FPS alıyor. Biz 2080 versinler diye bekliyoruz.Böyleydi derken tam anlamadım. İyi kötü?
Keşke getirmeselerdi veya büyük bir optimizasyon güncellemesi bekleselerdi. Forza falan daha iyi olurduKötü. Berbat ötesi. Oyun kasmasın diye 480-720p de falan ayarlamış çözünürlüğü. Ayarlardan çözünürlük yükseltince de 20fps altına düşüyor düşük ayarlarda. Avrupa'da 4080 4K 80+ FPS alıyor. Biz 2080 versinler diye bekliyoruz.
Optimizasyon da bence büyük bir sıkıntı fakat bu sene çıkan çoğu oyunda böyle sıkıntılı şeyler gördük. Fakat GFN tarafında tek sıkıntı bu değil. Avrupa sunucularında da 3060ti vs kartlarda FPS düşüşleri var ama oynanabilir seviyede. Reddit GFN forumuna baktığımda Biz ve Japonya'da 1060 problemi olduğunu gördüm.Keşke getirmeselerdi veya büyük bir optimizasyon güncellemesi bekleselerdi. Forza falan daha iyi olurdu