🔥İndirim Creative Sound Blasterx G6 7.1 Harici Ses Kartı - 2462 ₺

shryr

80+
Reaksiyon skoru
2
Öyle bakınırken karşıma çıktı, TR de fiyatı 5800 falan. İhtiyacı olan varsa yapıştırsın.

1698247397140.png

Kulaklık ve mikrofon seslerini falan iyileştiriyor. USB mikrofon varsa gerek yok, yoksa da gerek yok yayıncı veya youtuber değilsen.
Zaten almam. Aşırı gereksiz ürün, bir yayıncınında kablolu kulaklık kullanmayacağını varsayarsak, fantezi işi.

Zaten almam. Aşırı gereksiz ürün, bir yayıncınında kablolu kulaklık kullanmayacağını varsayarsak, fantezi işi.
Zaten stüdyolarda profesyoneller kullanıyor genelde. Alsat'a gidebilir belki ama geç satılır gibi.

prime varsa 2292 lira

Konusu var ve uzun zamandır bu fiyatta.

Gerçek 7.1 falan mı, ne özelliği varda bu kadar pahalı?
Eğer ki anakartınızdaki ses yongası kalitesizse, kulaklığınızdan yeterli performansı alamıyorsunuz. Ekolayzer vs gibi ayarlamaları da sınırlı ölçüde yapabiliyorsunuz. Bu cihazla daha farklı olacağını düşünerek aldım. Mevcut B650 anakartımı sırf ses yongası için değiştirsem, yarın bir gün başka bir sistem topladığımda yine üst düzey bir anakarta daha fazla para vermem gerekecek. En azından bu cihazla hangi anakartı kullansam aynı kaliteyi almış olacağım.
Benim bilgim bu kadar geldikten sonra istenirse tecrübelerimi aktarırım.

Konusu var ve uzun zamandır bu fiyatta.

Arama yapmıştım konuyu açmadan önce, göremedim. Mevcutsa konu kaldırılabilir.

Bende sennheiser gsx 1200 var. Bu ona göre nasıldır?
Genelde GSX1000 ile karşılaştırmışlar ama bu modelin de çok bir farkı yok galiba.
Kağıt üzerinde Creative daha iyi 32 bit 384 khz DAC var. Gsx 1200 de 24 bit 96 khz.
Creative de Scout mode diye bir özellik varmış işte PUBG CS gibi oyunlarda ses kasarken optimize ediyormuş.
Bir de sağ ve sol kulaklığı ayrı amfiler kontrol ediyormuş. Bu tarz özellikler cezbetti.

Kulaklığım Logitech G332. Empedans değeri 39 ohm. Bu sebeple ses seviyesi düşük. 11 yıl önce çıkmış ROG Rampage IV Formula anakartımın bu kulaklıkla verdiği ses, şu anki B650 çipsetli anakartımdan daha iyiydi. Sırf ses için de anakartı değiştirmek istemiyorum. Yarın bir gün başka sisteme geçsem yine ses için daha fazla paralar verip illa X serisi bir anakart almak da istemiyorum. Kendimce mantıklı bir alışveriş yaptım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri