- Reaksiyon skoru
- 166
- Konu Sahibi Konu Sahibi
7, 8 ay önceydi ve ilk uyarımdı sanırsam hakaretten.O fazlaymış evet. Bundan 2 hafta yemen için defalarca uyarılıp hala aynı şeyi yapıyor olman lazım.
7, 8 ay önceydi ve ilk uyarımdı sanırsam hakaretten.O fazlaymış evet. Bundan 2 hafta yemen için defalarca uyarılıp hala aynı şeyi yapıyor olman lazım.
Gerçekten dediğiniz gibi bir durum varsa tekrar rapor ve bilet ile çözebileceğinize emin olabileceğiniz bir forum Technopat. Merak etmeyin benim de babamın şirketi değil ancak genel problemler yönetici vizyonundan değil moderatörlerin yetkinsizliğinden kaynaklanıyor.Bir keresinde kendi konumda gereksiz mesaj uyarısı yemiştim. Yazdığım şey ise çözümdü.
Çok gereksiz olmuş 2 hafta. Burada küfür etsen bile 2 hafta yemiyorsun7, 8 ay önceydi ve ilk uyarımdı sanırsam hakaretten.
DA forum güzel yer ama tasarım ve animasyonlar çok karmaşık geliyor bana.Çok gereksiz olmuş 2 hafta. Burada küfür etsen bile 2 hafta yemiyorsunİyi bir şey değil tabii ki, fazla esnek burası.
Öyle evet. Daha basit bir tema olsa daha iyi olurdu.DA forum güzel yer ama tasarım ve animasyonlar çok karmaşık geliyor bana.
Technopat’ta nerde hocam?O özellik burada da var.
Mesaj gönder butonunun sağında.Technopat’ta nerde hocam?
Hocam konuyla alakasız ama siz technopat sosyale girebiliyormusunuz ben giremiyorum."Afedersiniz ama technopat (bana göre) çöp" mesele küçük bir yazım yanlışı da direkt uyarı alıyorsunuz ya da küçük bir noktalama yanlisinda direkt uyarıyı yedin zaten devamı ban ugrasilmaz zaten oranın toplumu adamla ta**** geçiyor gibi hepsi değil ama bir kısim iste