🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

arkadaşlar selam. M3 4K siparişi vermiştim, dün kargoya verildi pazartesi elimde olacak. Şimdi mousepad de almak istiyorum fakat ikisi arasında kaldım. Şuan kullandığım mousepad'in resmini ekte bulabilirsiniz. MPC450 geçersem alan sorunu yaşar mıyım? Bilginizi rica ederim.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    3 MB · Hit: 147
arkadaşlar selam. M3 4K siparişi vermiştim, dün kargoya verildi pazartesi elimde olacak. Şimdi mousepad de almak istiyorum fakat ikisi arasında kaldım. Şuan kullandığım mousepad'in resmini ekte bulabilirsiniz. MPC450 geçersem alan sorunu yaşar mıyım? Bilginizi rica ederim.
birisi large biri extended bana sorarsan 450 al çünkü temizlemesi daha kolay

Alışmak zaman alabilir, sendeki mouse paddan daha kaygan bir mousepad sanırım.

yanlıs fiyat değilse bedava @Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban
kablolu olarak önerdiğiniz varmı

Çok teşekkürler. Son olarak bir şey sorayım, çok bildiğim bir marka değil. Arkadaşlar övmüş, bir bildikleri var tabii teşekkür ediyorum. Ben de Rival 310 var. Geçilir mi?
Geçilir.

Alışmak zaman alabilir, sendeki mouse paddan daha kaygan bir mousepad sanırım.
hocam benim mousepad şuan 100 lira falan. 2-3 sene önce falan almıştım. kaliteli mousepad hiç kullanmadım ama yazılanlara göre baya kayganmış. geldiğinde test edeceğim.

Son düzenleme:

yanlıs fiyat değilse bedava @Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban

"XTRFY K4 RGB SİYAH TÜRKÇE MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ" Ben bu klavyeyi aldım ama diğer sitelere baktığımda yandaki numara tuşları yok. Bu klavyenin orjinal olup olmadığına dair kaygılarım var. Sahte ürün satıyor olabilirler mi?​

Ekler

• Screenshot_2023-11-04-11-13-58-224_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-11-04-11-13-58-224_com.whatsapp.jpg
    412.9 KB · Hit: 115
  • Screenshot_2023-11-04-11-14-32-909_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-11-04-11-14-32-909_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    497.8 KB · Hit: 110

"XTRFY K4 RGB SİYAH TÜRKÇE MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ" Ben bu klavyeyi aldım ama diğer sitelere baktığımda yandaki numara tuşları yok. Bu klavyenin orjinal olup olmadığına dair kaygılarım var. Sahte ürün satıyor olabilirler mi?​

TKL yazıyo yanında numlock olmayanların sen normal versiyonu almışsın sitede vardı tkl versiyon 1800 tl idi . Ürün orjinal icin rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri