🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Şu kodlar nasıl iyi gibi ilk sipariş için pahalı bir ürün varsa kullanılır gibi

Her 1.433TL için8.600TL üzeri siparişler
Kodu: 15OT51

Her 855TL için5.700TL üzeri siparişler
Kodu: 12OT21

Her 420TL için2.800TL üzeri siparişler
Kodu: 11OT11

o kablosuz klavyeyi sepete eklediğimde fiyatı 700 küsür lira yazıyor sizde nasıl 600?
Adresle ilgili olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kodlar nasıl iyi gibi ilk sipariş için pahalı bir ürün varsa kullanılır gibi

Her 1.433TL için8.600TL üzeri siparişler
Kodu: 15OT51

Her 855TL için5.700TL üzeri siparişler
Kodu: 12OT21

Her 420TL için2.800TL üzeri siparişler
Kodu: 11OT11
Konuya ekliyorum.

fiyatına göre yorumlarsak baya iyi bişey bence bilemedim
Biz de 3 arkadaş senin gibi aynı hataya düştük. Gırgır daha işlevsel öyle söyleyim. Ufacık bişey geldi. 1mt2 yere biraz bişeyler döktüm 15 dk döndü almadı orayı :D ince kilim halıfleks tarzı yerde hiç gitmiyor. Parke üstünde kedi tüğü varsa denk getirebilirse anca onu alır baska bi işe yaramaz :)

Biz de 3 arkadaş senin gibi aynı hataya düştük. Gırgır daha işlevsel öyle söyleyim. Ufacık bişey geldi. 1mt2 yere biraz bişeyler döktüm 15 dk döndü almadı orayı :D ince kilim halıfleks tarzı yerde hiç gitmiyor. Parke üstünde kedi tüğü varsa denk getirebilirse anca onu alır baska bi işe yaramaz :)
haydaaa ksdfdsfsp

İndirimden birden fazla kez yararlanmak mümkün mü yeni hesaplar açarak? Aynı TC yi girdiğimizde indirim konusunda sıkıntı olur mu? Ya da aynı kredi kartını kullandığımızda?

İndirimden birden fazla kez yararlanmak mümkün mü yeni hesaplar açarak? Aynı TC yi girdiğimizde indirim konusunda sıkıntı olur mu? Ya da aynı kredi kartını kullandığımızda?
Evet mümkün. Konuda belirttim, hesabı açarken vpn ile açıp app clone,emulatör ile sipariş verebilirsiniz. Ama gümrükte aynı tc ile 5 ürün sınırı var.

Geri