🔥İndirim BATTLEFİELD OYUNLARI %93'E KADAR İNDİRİMDE

Aklım çok karışık hocam ya mafia serisi Alcam yada thymesia yada belki bu 150 TL'yi efektif kullanma challange yapıyorumda bilemedim
Sıkıntı hocam mafia bence 3 çok gefekli değil çünkü düz bir oyun. Thymesia ne bilmiyorum. Ama battlefield oyunlarını.bir daha bu fiyata göremezsin haberin olsun

Arkadaşlar ea play e site üzerinden giremiyorum. Bende mi sorun var rica etsem link gönderebilir misiniz?

beyler bu oyunları alsak online oynayabiliyormuyuz yoksa hikaye modumu sadece cevaba göre alacağım.

Sıkıntı hocam mafia bence 3 çok gefekli değil çünkü düz bir oyun. Thymesia ne bilmiyorum. Ama battlefield oyunlarını.bir daha bu fiyata göremezsin haberin olsun
Evet. Bf 1-5 i 40 a aldım. İnanılmaz ucuz. 3 ude düşündüm ama oynadım gerek yok dedim almadım. 1-5 in online kısmını merak ediyorum. Gerçekten al kenara oynamazsaniz bile. 20 liraya su yok 5lt hemen hemen😂 geçen hayat suyu 23 e mi ne aldım

arkadaşlar bende bf oyunları ea play ile steamde var kalıcı olsunlar diye burdan aldım 1 ile 5 i onlarda ilerlemem yok ama bf42 de bi 100 saat var ilerde abonelik süresi bitince ea den indirince ilerlemem ne durumda olur devam mı eder yoksa 0 dan mı başlar

saol bf 1 de 125 saatim var bf 5 i de aldım

Evet. Bf 1-5 i 40 a aldım. İnanılmaz ucuz. 3 ude düşündüm ama oynadım gerek yok dedim almadım. 1-5 in online kısmını merak ediyorum. Gerçekten al kenara oynamazsaniz bile. 20 liraya su yok 5lt hemen hemen😂 geçen hayat suyu 23 e mi ne aldım
Bf1 online oynuyorum baya kalabalık oluyor serverları

Çok iyi o zaman. Lazımdı şöyle online oyun bana. Bf5 e de bakacağım. Rust kacirdim 300 e steamden almadım şimdi pişmanım. Şimdi de 30 dolar mı neydi
Bende bf5 i merak ettim onu aldım.Nasil olacak bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri