Da g9 siparisim iptal edildi yardim

yavuzselimm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
@Abdullah Hacıgül @itopya sistem yayinlandigi gun 1.30 saat ugrasip sistemi satin aldim itopyanin kendi hatasi yuzunden kartimdan yanlis para cekildi bana mail uzerinden fatura iletildi ben iletisimden itopyaya ulasmaya calisip kartimdan yanlis para cekildigini geri kalanini odemek istedigimi ve sistemi almak istedigimi belirttim 3 sefer mesaj attim geri donus yapmadilar bugun siparisimi iptal etmisler bunu yapmaya haklari yok her şeyimi hazırladım bir tek sistemi bekliyordum boyle bir sey olamaz lutfen yardim edin abdullah abiye ulasmam gerek @Abdullah Hacıgül

Ekler

• Screenshot_2023-11-21-13-31-44-370_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-21-13-31-44-370_com.android.chrome.jpg
    362.4 KB · Hit: 1,467
  • Screenshot_2023-11-20-12-41-19-693_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2023-11-20-12-41-19-693_com.google.android.gm.jpg
    417.7 KB · Hit: 5,298
  • Screenshot_2023-11-18-18-39-00-357-edit_com.ziraat.ziraatmobil.jpg
    Screenshot_2023-11-18-18-39-00-357-edit_com.ziraat.ziraatmobil.jpg
    113.6 KB · Hit: 1,420
  • Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    281.3 KB · Hit: 1,437
@Abdullah Hacıgül @itopya sistem yayinlandigi gun 1.30 saat ugrasip sistemi satin aldim itopyanin kendi hatasi yuzunden kartimdan yanlis para cekildi bana mail uzerinden fatura iletildi ben iletisimden itopyaya ulasmaya calisip kartimdan yanlis para cekildigini geri kalanini odemek istedigimi ve sistemi almak istedigimi belirttim 3 sefer mesaj attim geri donus yapmadilar bugun siparisimi iptal etmisler bunu yapmaya haklari yok her şeyimi hazırladım bir tek sistemi bekliyordum boyle bir sey olamaz lutfen yardim edin abdullah abiye ulasmam gerek @Abdullah Hacıgül
Mümkünse geri kalan ödemeyi yapmaya çalıştığın konuşmaların görsellerini de ekleyebilir misin ?

@itopya.com

Mümkünse geri kalan ödemeyi yapmaya çalıştığın konuşmaların görsellerini de ekleyebilir misin ?
Abdullah abiye mesaj yolladim ozelden iletisim hattina 3 sefer mesaj attim itopyanin donus olmadi onlarin ss almadim ama abullah abiye attiklarimi atabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2023-11-24-18-39-50-397_com.instagram.android.jpg

Abdullah abiye mesaj yolladim ozelden iletisim hattina 3 sefer mesaj attim itopyanin donus olmadi onlarin ss almadim ama abullah abiye attiklarimi atabilirim

Screenshot_2023-11-24-18-39-50-397_com.instagram.android.jpg
Cumartesi gunu para cekilir cekilmez yazdim

üzücü bir durum umarim halledilir keske direk arasaydin itopyaya gecen aradim 40 dk da baglandim ayni gun attigim mesaja hala cevap gelmedi 10 gündür iyiki aramışım
Aradim sirada 60 kisi var dedi calisiyordum 10dk bekledim sira gecmedi mesguldum

Abdullah abi aracı olmadığı sürece itopya pek yardımcı olmaz gibi. Sonuçta ödemeyi itopya yanlış almamış ödeme ekranında ne kadar ödeneceği yazıyor.

Abdullah abiyi etiketleyebilir misiniz lutfen @Abdullah Hacıgül

Abdullah abi aracı olmadığı sürece itopya pek yardımcı olmaz gibi. Sonuçta ödemeyi itopya yanlış almamış ödeme ekranında ne kadar ödeneceği yazıyor.
İtopyanin sitesinden kaynakli sorun oldu kendikeri yanlis odeme cektiler para kartimda hazirdi olamaz boyle bisey benim kimsenin parasinda gozum yoktu sadece parami odeyip sistemimi almak istiyordum

İlk defa sistem alicaktim lutfen yardim edin her seyi ayarladim sadece sistemimi bekliyordum parami odemek istiyorum aylarca para biriktirdim yapmayin lütfen @itopya.com

o tutarı görünce zaten sistemin iptal olacağını anlaman lazımdı
Yazdim çok yazdim yardim eden olmadi donen olmadi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd