Metrekare
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Yazarim hocam gelince fatura.hocam bilgi verir misiniz fatura kesilince ona göre n11 den m34 alalım hepsiburadada tc kimlik yazmıyordu, amazonda da imei
Yazarim hocam gelince fatura.hocam bilgi verir misiniz fatura kesilince ona göre n11 den m34 alalım hepsiburadada tc kimlik yazmıyordu, amazonda da imei
ahahaha bu nedir ya kafa buluyorlar resmenmudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
Benzer konuşmayı ben de yaşadım bugün. Bakalım bu hafta görücez.mudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
Ahahah baya güldüm buna gerçektenmudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
Bu şekilde müşteri hizmetleri ile konuşmak için nereden giriş yapıyorsunuz? Ben de a34 aldım ama böyle bir talepte bulunamıyorum bir türlü.mudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
PC de üstte bulunan müşteri hizmetleri-baska bir konuda yardim-Diger-bize ulasin-3 seçenek var herhangi birini seçBu şekilde müşteri hizmetleri ile konuşmak için nereden giriş yapıyorsunuz? Ben de a34 aldım ama böyle bir talepte bulunamıyorum bir türlü.
çok teşekkür ederim fatura talebini ilettim bugün, 1 hafta içinde diyor umarım çok uzun sürmezSalı günü 14 günlük süre doluyor bakalım ne olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PC de üstte bulunan müşteri hizmetleri-baska bir konuda yardim-Diger-bize ulasin-3 seçenek var herhangi birini seç
Orada her gün bin bir türlü insanla uğraşan müşteri hizmetlerindeki kişilerle konuşurken bence üslubumuza daha dikkat etmeliyiz. Gerçekten müşteri hizmetleri kolay bir iş değil ve zaten bu fatura ve finans işlerini muhasebe departmanı işler. Oradaki konunun suçlusu bile olmayan insanlarla böyle konuşmak bence hoş değil.mudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
Ayni yazı fakat 13 kasım bana atılan : DDbütün öfkemi kustuğum bir temsilci bana bu cevabı verdi sallıyor gibi geldi
Arkadaşlarım sizlere detaylarını açıkladı mı bilmiyorum. Bu nedenle şüpheleriniz varsa gerçekten anlayabiliyorum. Fatura konusunda güncelleme talepleri için yeni kodumuzu 20 Kasım'da üretebildik. Hızlıca aksiyon almak istedik ancak kod satırında bir hata olduğu için neredeyse hiçbir imei fautaya yansımadı. Satır aralığı imei numarasının sığamayacağı kadar küçük olduğundan dolayı imei kayboluyordu. Bu hatanın düzeltilmesi de pek münkün olmadığı için acil bir durum çağrısıyla fatura birimimiz tek tek talepleri girmeye başladı Burak ey. O nedenle aslında bu denli bir gecikme yaşanıyor. Her birini tek tek girerken bir yandan da sorunu kökten çözebilecek bir yöntem aranıyor.
Bu konuda katılıyorum sonuçta müşteri hizmetleri düzenlemiyor.Orada her gün bin bir türlü insanla uğraşan bu insanlarla konuşurken bence üslubumuza daha dikkat etmeliyiz. Gerçekten müşteri hizmetleri kolay bir iş değil ve zaten bu fatura ve finans işlerini muhasebe departmanı işler. Oradaki konunun suçlusu bile olmayan insanlarla böyle konuşmak bence hoş değil.
Bunu diyen başka temsilciler de vardı doğru olabilir ama tek tek girmeye başlamış olsalar en azından 1-2 kişiden duyardık.bütün öfkemi kustuğum bir temsilci bana bu cevabı verdi sallıyor gibi geldi
Arkadaşlarım sizlere detaylarını açıkladı mı bilmiyorum. Bu nedenle şüpheleriniz varsa gerçekten anlayabiliyorum. Fatura konusunda güncelleme talepleri için yeni kodumuzu 20 Kasım'da üretebildik. Hızlıca aksiyon almak istedik ancak kod satırında bir hata olduğu için neredeyse hiçbir imei fautaya yansımadı. Satır aralığı imei numarasının sığamayacağı kadar küçük olduğundan dolayı imei kayboluyordu. Bu hatanın düzeltilmesi de pek münkün olmadığı için acil bir durum çağrısıyla fatura birimimiz tek tek talepleri girmeye başladı Burak ey. O nedenle aslında bu denli bir gecikme yaşanıyor. Her birini tek tek girerken bir yandan da sorunu kökten çözebilecek bir yöntem aranıyor.