Ben de istemiyorum ama amazon faturayı düzeltmezse ve daha sonra m34 ü bile bulamazsak kötü olur.9500 a34 iade edip 9100 e m34 almak bilemiyorum. Küfür gibi geliyor bana
Şöyle bir siteden 9500 e düşüttürsek keşke gücümüz olsaComsist diye bir yerde 9679 TL düser mi bilmem ama ilk defa duydum güvenir acaba
Kanka WhatsApp'tan yazdım düşüremem dedi kalanını elden vereyim dedim maalesef dedi hiçbir şekilde kabul etmiyorŞöyle bir siteden 9500 e düşüttürsek keşke gücümüz olsa
Faturada imei yazıyor mu ve fiyat olarak kac tl gözüküyor indirimli fiyat mi ana fiyatı mı gözüküyorN11 den 1000 TL lik hediye ceki yakaladim o sekilde fiyati 9499 TL ye geldi, birde ordan aldim. Faturaya imei yaziliyor dediler. Bekliyorum bakalim artik hangisi once fatura keserse onu kullanicaz. Amazonlada gorustum telefonda bu hafta hallediler dedi ama pek guven vermiyor artik.
Gerekirse kalanın 5 10 katını vereyim yeterki faturaya 9500 yazsınlarKanka WhatsApp'tan yazdım düşüremem dedi kalanını elden vereyim dedim maalesef dedi hiçbir şekilde kabul etmiyor
kesilmedi henuz faturaFaturada imei yazıyor mu ve fiyat olarak kac TL gözüküyor indirimli fiyat mi ana fiyatı mı gözüküyor
hocam bilgi verir misiniz fatura kesilince ona göre n11 den m34 alalım hepsiburadada tc kimlik yazmıyordu, amazonda da imeikesilmedi henuz fatura