Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Technopat denince akla gelen ilk isim Recep Baltaştı. Bakalım, Recep Baltaş olmadan Technopat ne yapacak?

Ben bu tarz insanları hakikaten anlamıyorum. Tamam inanmıyor olabilirsin hadi israilide destekleyebilirsin ona da eyvallah. Bunu milletin gözüne soka soka da konuşmazsın be kardeşim. Yaptı da ne oldu bu olay kendisine kara leke olarak kaldı. İstediği kadar ağzında kuşta tutsa daha dikiş tutmaz. Kaç senedir forumunda youtube kanalına üyeydim bugün bu olayı ögrendim direk tüm hesapları kapattım. Recep olmasa da olur artık

ekran-goeruentuesue-2023-11-27-230000-png.2033483

Ayrıca technopat logosunu değiştirdi.

Hakkında hayırlı olsun, kendisi farklı bir platform da farklı işler yapar diye düşünüyorum sonuçta bu sektörde yer etmiş bir arkadaş. iyi şeyler yapar.

Tweetin altında böyle bi yorum gördüm yorum yok ...
1701117108188.png

Technopat denince akla gelen ilk isim Recep Baltaştı. Bakalım, Recep Baltaş olmadan Technopat ne yapacak?
öbür türlü de yapacak bir şey yok TurkNet sponsorluğu çekmiş bile kalsaydı bütün sponsorlar çekilecekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tweetin altında böyle bi yorum gördüm yorum yok ...
Alıntıyı görüntüle
bunu diyen gevşek tam bir Türk düşmanı muhalif kılığında pkklı savunan bir it bunun gibilerin yorumlarını paylaşmayın

Geri