🔥İndirim LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2749 TL

Reaksiyon skoru
16
Bu mausa bu kadar verilmez şahsi düşüncem şişirilmiş balon çok daha iyi mauslar var bu fiyata

Şu mouse un tek eksisi micro usb girişi olması. 1.5 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum.

Merhaba,
Uzun zamandır görülen en alt fiyata düşmüş. Düşünenler için ideal fiyatta gözüküyor.

Lamzu Atlantis varken bunu alanın aklını sorgularım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu mouse un tek eksisi micro usb girişi olması. 1.5 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum.
😂 çift tıklama sorunu yapan rezil switchlere, iğrenç skatezlere, kötü malzeme kalitesine ve en fazla 1000 hz desteğine sahip şuanda alınmaz fakat elinizde varsa fena olmayan bir ürün

😂 çift tıklama sorunu yapan rezil switchlere, iğrenç skatezlere, kötü malzeme kalitesine ve en fazla 1000 hz desteğine sahip şuanda alınmaz fakat elinizde varsa fena olmayan bir ürün
bir miktar katılabilirim lamzu atlantiste pahalı bir mouse ama herkes çift tıklama sorunu demesine rağmen enrteresan bir şekilde yaşamadım çift tıklama sorunu. Hatta sadece 4 5 ay kullandığım asus keris wireless aimpoint mouseum çift tıklama sorunu yaptı yetmedi scroll da bozuldu. Bu tık demiyor canavar gibi maşalah

bir miktar katılabilirim lamzu atlantiste pahalı bir mouse ama herkes çift tıklama sorunu demesine rağmen enrteresan bir şekilde yaşamadım çift tıklama sorunu. Hatta sadece 4 5 ay kullandığım asus keris wireless aimpoint mouseum çift tıklama sorunu yaptı yetmedi scroll da bozuldu. Bu tık demiyor canavar gibi maşalah
Teknoloji şans işi olmamış olabilir fakat skatezleri çok çok kötü rezalet aynı şekilde malzeme kaliteside öyle

Çok kişi öneriyordu bu mouse u. Fiyatı da dünya bu para. Bu fiyatlardan alınmaz mı arkadaşlar? Bir aydır mouse alamadık:d

kulaktan dolma bilgilerle konuşma

Geri