Cosmoslayer
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 216
Arkadaşlar iyi forumlar, Custom windows yaptım güvenlik duvarını kaldırdım güvenlik duvarı yerine antivirüs programı önerir misiniz?
Kaspersky Premium.Arkadaşlar iyi forumlar, Custom windows yaptım güvenlik duvarını kaldırdım güvenlik duvarı yerine antivirüs programı önerir misiniz?
Normal windows isosunu düzenleyip bileşenleri özellikleri gereksizleri mesala (windows defender) kaldırınca custom windows oluyor fps + gecikme bakımından hız sağlıyor.Custom Windows ne oluyor bilmediğimden soruyorum
Ben zaten Windows defender kullanmıyorum onun dışında bir artısı var mı belki bende geçerimNormal windows isosunu düzenleyip bileşenleri özellikleri gereksizleri mesala (windows defender) kaldırınca custom windows oluyor fps + gecikme bakımından hız sağlıyor.
@ApRâ yardımcı olabilir diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim Kaskpersky ve Malwarebytes arasında kaldım. Sanırım Kaspersky kullanacağım safing. IO'yu da araştıracağım merak etmedim değil açıkçası.Eset - Bitdefender - Kaspersky'den birini öneririm Internet Sec. içeren. Ek olarak güvenlik duvarı olarak buna bakabilirsiniz.
Güvenlik duvarı daha çok yavaşlatıyor fps kaybı gecikme yaşatıyor diye biliyorum testlerden.kapaskiyi kullanacağına defenderden devam et. o her saat başı sistemi tarayıp gereksiz yavaşlatır.