KumarhaneKundakçısı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
İki gün önce rahatça rdr2 ana sayfasına görebiliyordum şimdi 18 yaş sayfası geliyor ve devam et seçeneği yok napixam rdr 2 almak istiyordum
Yeni hesap aç yaşını Büyük gir tabi henüz oyun almadıysanİki gün önce rahatça rdr2 ana sayfasına görebiliyordum şimdi 18 yaş sayfası geliyor ve devam et seçeneği yok napixam rdr 2 almak istiyordum
Birsuru oyun var ama alamıyorumYeni hesap aç yaşını Büyük gir tabi henüz oyun almadıysan
İstek listesine ekleyip almayı denesene biİki gün önce rahatça rdr2 ana sayfasına görebiliyordum şimdi 18 yaş sayfası geliyor ve devam et seçeneği yok napixam rdr 2 almak istiyordum
Hocam niye yeni hesap açalım bu bizim ana hesabımız önceden aldığımız bir çok oyun varYeni hesap aç yaşını Büyük gir tabi henüz oyun almadıysan
Ekleyemiyorum ki ve indirim kuponu gozukmuyorİstek listesine ekleyip almayı denesene bi
Arama yerine yaz daha sonra sağ üstte artı var oradan ekle sepete gitEkleyemiyorum ki ve indirim kuponu gozukmuyor
Ekledim ama indirim kuponu gozukmuyorArama yerine yaz daha sonra sağ üstte artı var oradan ekle sepete git
Tamamdır hallettim istek listesine ekleyip alabiliyorum eywEkledim ama indirim kuponu gozukmuyor