korkunçmen
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım genetiğim iyi mi sence?bence iyi değil çünkü geniş görünmesi üçgen biçiminde görünmene sebep olabilir. bide çok hoş görünmüyor bence.
Anladım genetiğim iyi mi sence?bence iyi değil çünkü geniş görünmesi üçgen biçiminde görünmene sebep olabilir. bide çok hoş görünmüyor bence.
Kötü değil ama iyide değil bence. tabii daha iyi bilen birisi sana daha doğru şeyler söyleyebilir.Anladım genetiğim iyi mi sence?
Anladım var mı bildiğin biri?Kötü değil ama iyide değil bence. tabii daha iyi bilen birisi sana daha doğru şeyler söyleyebilir.
Bel kısmım cm olarak fazla ama görünüşte fazla değil gibi değil mi? Bana öyle geliyorda olabilir.Biraz yağlı duruyorsun özellikle bel kısmı 4-5 kilo civarı verip karın kası antrenmanları yapabilirsin evde. Dediğin doğrudur dışardan biraz bol giyindiğinde anlaşılacak bir vücudun yok (obezde değilsin sonuçta) ancak yinede biraz yağlı olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Beli kaça düşüriyim?bel dışında çok ideal hocam devam edin
hocam bele odaklamamda yağ oranını düşürmeye odaklanın bel zaten kendiliğinden düşer yağ oranı için de kısa vadede yüzde 15-16 iyidir uzun vadede 12-13leri zorlarsınızBeli kaça düşüriyim?
Şu an yağ oranım kaç çok mu yüksek duruyohocam bele odaklamamda yağ oranını düşürmeye odaklanın bel zaten kendiliğinden düşer yağ oranı için de kısa vadede yüzde 15-16 iyidir uzun vadede 12-13leri zorlarsınız
Ortalamadan yüksek mi şimdi. Ben normal görüyordum ben kardiyo falan onları bilmiorum çok. sporlada aşırı alakam yokVücudunda yağlanma fazlaca mevcut kalori hesabı yapıp açık oluştur kardiyo yap kas kütlesi edin.