Neler Yeni

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

PokeTopu

80+
Fitnesa gitcek param yok ama bişeyler yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oysa belli olmuyo o kadar.
Aralıklı oruç yapabilirsin ben de fazşa kilolarımdan kurtulmak için başladım ve 4 ay oldu ilk 2 ay spora gitmiştim sonra bıraktım üniye daha rahat hazırlanmak için ve 4 ayda toplam 17 kilodan fazla verdim belimin ölçüsü 107den 89a düştü aralıklı oruca bakmanı öneririm spora gidemeyeceksen

Aralıklı oruç yapabilirsin ben de fazşa kilolarımdan kurtulmak için başladım ve 4 ay oldu ilk 2 ay spora gitmiştim sonra bıraktım üniye daha rahat hazırlanmak için ve 4 ayda toplam 17 kilodan fazla verdim belimin ölçüsü 107den 89a düştü aralıklı oruca bakmanı öneririm spora gidemeyeceksen
Kilo fazlam çok yok bence. Bir de ölçülerim çok mu fazla aralıklı oruçu nasıl yaptın anlatır mısın

Çok yesen kilo alırsın normal yersen yerinde sayarsin az yemen lazım
Çok yemiyorum bence ama çokta anlamıyorum. Geçen yıl 68 kiloydum. Şu an da 80 falanım. ama ben 1 tabak anca yemek yiyorum bazen maksimum 2. yinede alıyorum. bu aralar biraz sabitlendi gibi

Aynı konuyu yeniden açma gereği neden duydun
Kilon fazla
Ölçülerimi yazayım dedim. Onda dememiştim. Bu yüzden mantıken aynı konu değil gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göğüslerin belle aynı hizada olduğundan şansılın herhalde. yoksa belli olabilirdi ama fotoğrafa baktığımda öne doğru değil yanlara doğru genişlemişsin. Ben bu konularda bilgili değilim bilgili birisi yazsa daha iyi olur.
O zaman yanlara doğru genişlemesi daha iyi değil midir? Genetiğim iyi herhalde.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,600
Üyeler
168,463
Son üye
altugscrp
Top Bottom