Neler Yeni

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ortalamadan yüksek mi şimdi. Ben normal görüyordum ben kardiyo falan onları bilmiorum çok. sporlada aşırı alakam yok
Kardiyo demek yağ yakimi,sıkışma anlamına geliyor basit tempolu yürüyüş bile kardiyo sayılır. Mümkün olduğunca yürüyüş yap evde spor yap 2 adet 5kg dambıl ve egzersiz matı ile birçok hareketi yapabilirsin. Başarmak senin elinde yeter ki istekli ol,gerisi gelir.

Kardiyo demek yağ yakimi,sıkışma anlamına geliyor basit tempolu yürüyüş bile kardiyo sayılır. Mümkün olduğunca yürüyüş yap evde spor yap 2 adet 5kg dambıl ve egzersiz matı ile birçok hareketi yapabilirsin. Başarmak senin elinde yeter ki istekli ol,gerisi gelir.
Dambıl fln alsam olur yani

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok yemek yemiyorum zaten abur cuburda aynı şekil az daha nası düzelticem
Abur cubur tamamen kes cips,kola, asitli içecekler, şekerli gıdalar, işlenmiş gıdalar, hazır gıdalar, trans yağlar, hamur işleri, ekmek ve daha sayamadığım onlarca üründen uzak duruyorsun sebze ağırlıklı besleniyorsun özellikle kalori hesabı yapıp günlük harcandığın kaloriden daha az alıyorsun

PokeTopu

80+
Kilo fazlam çok yok bence. Bir de ölçülerim çok mu fazla aralıklı oruçu nasıl yaptın anlatır mısın
Aralıklı oruç çok basit ve uyguladığın zaman hızlı faydalarını görüyorsun ve gün içinde istediğin şeyi yemekte özgürsün şekere çok bulaşma haftada bir çikolata yiyebilirsin mesela ben haddimi aşmamak kaydı ile katık, pizza, tavuklu pilav ve dahası yiyordum ama kilo almıyordum bunun nedeni saat 3ten sonra yemek yemeyi bırakmak 3e kadar karnımı doyuyorum ve 3ten sonra ağzıma bir tek su koyuyorum bu sayede vücut gece yağ yakımına hazır oluyor bu nasıl oluyor diyeceksen vücutta depolanmış karbonhidrat depolarının harcanması gerek yağ yakımına başlamanması için 3te yemeyi bırakırsan 2 saatte kaslardaki karbonhidratları 8 saatte de karaciğerdeki karbonhidratlar yakılmış oluyor bu sayede gece 1de yağ yakımı başlamış oluyor uzmanlar en geç saat 5te yemeyi kesmemizi söylüyorlar ilk başlarda zorlanacaksın ama bunu diyet değilde hayat motton haline getirirsen hem vücudun otofaji yapıp hücre yenilenmesi geçirirsin hem de yağ yakarsın ben başlarda diyet olarak yapıyordum ama şu anda diyetim bitse bile devam edeceğim bol şans

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bel kısmım cm olarak fazla ama görünüşte fazla değil gibi değil mi? Bana öyle geliyorda olabilir.
Dediğim gibi uzaktan çok öyle belli olmaz hele ki bol giyiniyorsan hiç olmaz normal bir vücudun var. Estetik olmayı hedefliyorsan bel bölgesindeki yağlardan kurtulman gerek ve dediğim gibi 4-5 kilo civarı verebilirsen hem boyuna göre hemde yaşına göre çok iyi olur.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Sporcu değilim ama kilo sanki 10-15kg fazla gibi.
15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16ya gireceğim. Boyum 176 kilom da 79-80.
Vücut ölçülerim fazla mı?
Omuzlarım 118,
bel çevrem 92 cm,
göğüs çevrem 98 cm
Kalça çevrem 107 cm
Boyun çevrem 39 cm
üst kolum 35 cm
Üst bacak 60 cm
Sporcu abilerim sizce yaşıma göre nasıl ölçülerim. Aşırı mı fazlalar?

Sporcu değilim ama kilo sanki 10-15kg fazla gibi.
Öyle de çok zayıf olmaz mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi uzaktan çok öyle belli olmaz hele ki bol giyiniyorsan hiç olmaz normal bir vücudun var. Estetik olmayı hedefliyorsan bel bölgesindeki yağlardan kurtulman gerek ve dediğim gibi 4-5 kilo civarı verebilirsen hem boyuna göre hemde yaşına göre çok iyi olur.
Estetik olma amacım yok. sadece normal görünsem yeter. aşıır kötü durmuyorsam sıkıntı yok. Bi başka sıkıntım ergenlikten dolayı yaşadığım kilo artışı. hazirandan fln beri bi 10 kilo aldım. umarım boyum atar.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Öyle de çok zayıf olmaz mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estetik olma amacım yok. sadece normal görünsem yeter. aşıır kötü durmuyorsam sıkıntı yok. Bi başka sıkıntım ergenlikten dolayı yaşadığım kilo artışı. hazirandan fln beri bi 10 kilo aldım. umarım boyum atar.
1.81 boyum var ve tahminen 67-68 kiloyum. Zayıf durmuyorum açıkçası bakınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,292
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom