Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,068
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yapıyorumspor yapıyor musunuz hocam?
Evet yapıyorumspor yapıyor musunuz hocam?
Bomboş bi ürün hocam gainerlar buna vereceğiniz parayı yemek yemeye gömün daha çok verim alırsınız gerek yok hocam onun yerine buna vereceğiniz parayla Protein tozu alırsınız Creatine alırsınız yada damar gözükmesini istiyorsanız arginine alırsınızBu gainerler kas kütlesi mi yapıyor yoksa yağlı bir şekilde kilo mu aldırıyor nasıl kilo artışı sağlıyor almayı düşünüyorum da kullananlar bilgi verebilir misiniz ?
https://www.trendyol.com/legend-x-n...ikolata-aromali-84-servis-4200-gr-p-286390529 eğer bütçe varsa bu ürünü tavsiye ederim 84 servis olması büyük avantaj, üstelik ucuz gainerlerde un kokusu olabiliyor ona dikkat etmek lazım.Yağsız kilo ve kas kütlesi yapmak istiyorum yağlanmayı hiç kabul etmiyorum sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü sağlıksız şişiriyor
ben 63 kg 170 dim spor geçmişim var 6.5 ayda 70 kg oldum temiz hemde cicibebe baya yardımcı oldu tabi genetik de çok onemlliYağsız kilo ve kas kütlesi yapmak istiyorum yağlanmayı hiç kabul etmiyorum sevmiyorum
Öyle olmuyor bir pilav üstü döner 100tl ya protein de alamıyoruz doğal yollarla mecburen takviye şart hem uygun oluyor bütçeyi zorlamıyor hemde hızlıca hazırlanıyorBomboş bi ürün hocam gainerlar buna vereceğiniz parayı yemek yemeye gömün daha çok verim alırsınız
dediğiniz gibi pek işe yaramayan bir ürün sürekli olarak kullanmak gerekiyor, sürekli olarak kullanılmayacaksa işe yaramıyor. mesela 1 paket alıp bitirdikten sonra bi daha kullanmazsanız paranız çöp olur, üstelik bir çok sağlık sorunu beraberinde geliyor.Bomboş bi ürün hocam gainerlar buna vereceğiniz parayı yemek yemeye gömün daha çok verim alırsınız
arkadas dogru demiş hocam dandik gainerdan alicagin protein yerine mercimek bile yesen daha faydali olur burdan alacagin kalitesiz kalori yaglandirir seniÖyle olmuyor bir pilav üstü döner 100tl ya protein de alamıyoruz doğal yollarla mecburen takviye şart hem uygun oluyor bütçeyi zorlamıyor hemde hızlıca hazırlanıyor
Kullanıcı yorumu iyi değil gibi ve ben kütle kazanmak istiyorum yeni kasların büyümesini istiyorum biraz sadece göze gelsin yeter öyle ayı gibi de olmasınhttps://www.trendyol.com/legend-x-n...ikolata-aromali-84-servis-4200-gr-p-286390529 eğer bütçe varsa bu ürünü tavsiye ederim 84 servis olması büyük avantaj, üstelik ucuz gainerlerde un kokusu olabiliyor ona dikkat etmek lazım.
en mantıklısı buarkadas dogru demiş hocam dandik gainerdan alicagin protein yerine mercimek bile yesen daha faydali olur burdan alacagin kalitesiz kalori yaglandirir seni
kalorini say tavugunu ye
Günlük 250tl yi gözden çıkar diyorsun yaniarkadas dogru demiş hocam dandik gainerdan alicagin protein yerine mercimek bile yesen daha faydali olur burdan alacagin kalitesiz kalori yaglandirir seni
kalorini say tavugunu ye
Vitargo kullanabilirsin. Ama arkadaşların dediği gibi spor yapmazsan her türlü bunlar bi yere kadar kilo aldırır sonrası yağ olur. Nişasta türevi oldukları için. Bomboş para vs gözü ile bakma insanın yemek iştahı bi yere kadar alıyor. Zaten bi yerden sonra kullanmazsın. Bi kaç aylık dönemde 2-3k gitsin amacına hizmet eden bir şey sonuçta. 3 öğün yedin artık iştah gelmiyor örneğin bunu kullanırsın.Yağsız kilo ve kas kütlesi yapmak istiyorum yağlanmayı hiç kabul etmiyorum sevmiyorum