Muhammedburak53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
- Bütçe
- 1000
maksimum 1k çıkabilirim arkadaşlar büyük olursa çok iyi olur 80.30 90.40 gibi %70 hız %30 kontrol gibi bişey kullanıyorum
hocam 1k dedim 2k attınız
hocam yazmamıştınız sitede bende görünmüyo görünse demezdim fiyatı çok iyi duruyor diğerlerine göre alınır dimi
alınır speed mousepad isteyen mouselar ile de gidiyorhocam yazmamıştınız sitede bende görünmüyo görünse demezdim fiyatı çok iyi duruyor diğerlerine göre alınır dimi
hocam wraith den bende baktım büyükj yok yoksa klasse longteng alcaktımHocam bunlar iyi de wraithde satılan özel modeller daha iyi değilmidir sizce bende bunun düz olanı var XL modeli ışıksız sanki yüzeyi aşınıyormuş gibi hissediyorum ve renk soluması oldu
peki hocam bişey daha soracağım bende darmoshark n3 var yedek skatezi ile değişeceğim ama elimde yedek kalmayacak satan yerde göremedim bildiğiniz varmıalınır speed mousepad isteyen mouselar ile de gidiyor
sipariş verdim hocam ben cam mousepad kullanamam alan uygun olmadığı içinWraith satıyordur ve şunu söyleyim öyle aman aman büyük olmasına gerek yok hocam bu kadar para verilecekse cam mousepadlere bakabilirsiniz
Hocam gexen ay aldım 2 kya efsane ürün ama çok üzüldüm 999 tl olmasina
geçmiş olsun hocam ürün nasıl memnun musunuzHocam gexen ay aldım 2 kya efsane ürün ama çok üzüldüm 999 TL olmasina
Hocam enfes bir şey elim bile üstünde kayıyor rgb modlar efsane bildiginiz yumuşak basabiliyonuz mouse pade inanılmaz güzel anlatilmaz yaşanır hayatimda verdiğim en iyi 2 k (artik 999tlgeçmiş olsun hocam ürün nasıl memnun musunuz