N11 satıcısı bozuk ürünü iade kabul etmiyor.

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Merhabalar elime gelen lenovo loq cihazını 2 gün kurmaya ve adam etmeye çalıştıktan sonra olmayacağını anlayıp iadeye gônderdim lakin bozuk olduğunu bilmiyordum sonrasında teknik servis ile konuştuğumda ürünün hatalı ve bozuk olduğunu söylediler bende iadeyi normal bir şekilde gönderdim ve bunu kabul etmiyorlar.

Merhabalar elime gelen lenovo loq cihazını 2 gün kurmaya ve adam etmeye çalıştıktan sonra olmayacağını anlayıp iadeye gônderdim lakin bozuk olduğunu bilmiyordum sonrasında teknik servis ile konuştuğumda ürünün hatalı ve bozuk olduğunu söylediler bende iadeyi normal bir şekilde gönderdim ve bunu kabul etmiyorlar.
Keşke güvenilir satıcıları tercih etseydiniz

Normal mi iade ettin yoksa bozuk diye mi iade ettin? Raporu gönderdin mi?

Genelde servisler çok uzun sürmüyor hele ki sizin olduğunuz şehirde servisi varsa kendiniz götürüp bazen aynı gün bile alabiliyorsunuz fakat beklemek yine de can sıkıcı

Normal mi iade ettin yoksa bozuk diye mi iade ettin? Raporu gönderdin mi?
Normal iade ettim diyorum ya sonradan servis söyledi bana değiştiremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde servisler çok uzun sürmüyor hele ki sizin olduğunuz şehirde servisi varsa kendiniz götürüp bazen aynı gün bile alabiliyorsunuz fakat beklemek yine de can sıkıcı
Burda yok hocam lenovonun servisi ama konuştuğum adam bana iade işlemleri baya bi uzun sürüyor demişti neredeyse 1 ay

THH yolu gözüktü başka yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,324
Üyeler
190,731
Son üye
pelister
Geri