bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
30000
Herkese iyi forumlar
Ben 12. sınıf öğrencisiyim yks sonrası çok büyük ihtimalle bir bilgisayar mühendisliği tercih edeceğim (yazılım, yapay zeka vs olabilir) ve eğitimimde işimi görecek bir laptop arıyorum. kaba, ağır, sarjı çok az giden bir laptop istemiyorum çok olmasa da arada oyun da oynayabilirim ve bütçem mac için yeterli değil max 30k bütçem var. Mümkünse 16 ram 30 serisi ekran kartı ve en az 12. nesil işlemciye sahip önerileriniz olursa çok memnun olurum.

şarjı çok gitsin,oyun da oynatsın, öyle bir laptop yok.gaming laptop alırsın şarjı 3-4 saat anca götürür.

şarjı çok gitsin,oyun da oynatsın, öyle bir laptop yok.gaming laptop alırsın şarjı 3-4 saat anca götürür.
önceliğim oyuncu laptopu olması değil zaten dediğim gibi kaba ağır bir şey olmasını da istemiyorum önceliğim başlığa yazdığım gibi eğitimim ama 25 30k veriyorsam bir zahmet 1080p orta grafiklerde akıcı şekilde çoğu oyunu oynayabileyim

önceliğim oyuncu laptopu olması değil zaten dediğim gibi kaba ağır bir şey olmasını da istemiyorum önceliğim başlığa yazdığım gibi eğitimim ama 25 30k veriyorsam bir zahmet 1080p orta grafiklerde akıcı şekilde çoğu oyunu oynayabileyim
2. El dusunurmusun? Eğer düşünüyorsanız hp pavilion gaming laptop var boşta . Eger yakinsan gorebilirsinde.

2. El dusunurmusun? Eğer düşünüyorsanız hp pavilion gaming laptop var boşta . Eger yakinsan gorebilirsinde.
yok dostum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam amddense intele daha yakınım ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

sizce bu model nasıl
MSI Thin GF63 12VE-083XTR Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

yok dostum teşekkürler

sizce bu model nasıl
MSI Thin GF63 12VE-083XTR Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
Ekranı tn monitör alınmaz diyorlar ama sen bilirsin

yok dostum teşekkürler

sizce bu model nasıl
Hocam Attığım Daha İyi !

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Ultrabook arıyorsun gibi geldi bana.

Bütçen artarsa şuna bak.

Ultrabook arıyorsun gibi geldi bana.

Bütçen artarsa şuna bak.
bunların avantajı ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular