firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,966
25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize 
soldaki monitör;bayağı var hatta oled monitörden sonra fast ıps, ıps kullanasım bile gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize![]()
Ne kadar ediyor ki satarsan valla ben benim FI27Q-X i satıcam sanırım veya artık hangi monitörü satarsamsoldaki monitör;
![]()
Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 26.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağdaki monitör;
![]()
Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 40.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum
20k civarında falan satarım sanırım. k/f/g tam ve garantisi 22-24 ay daha var, 1 yıllık monitör.Ne kadar ediyor ki satarsan valla ben benim FI27Q-X i satıcam sanırım veya artık hangi monitörü satarsam
bana giren girdi forumda herkes arkadaş birazda size girsin25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize
Satılır bence20k civarında falan satarım sanırım. k/f/g tam ve garantisi 22-24 ay daha var, 1 yıllık monitör.
Bende yapmadı hocam, özel bir şey mi yapmak gerekiyor ?ödeme ekranın ek indirim yapıyor.
32 inç alıkcatım bütçem buna yetti aldım alıcak arkadaşlara şimdiden h.o diyorum.
satıcı amazon biraz geç geliyor bende 19-20 haziran teslim 32 inç versiyonu gelir yakında fiyat iyi geldi bana.
model kodu 27" Odyssey OLED G6 (G60SD)
Kardeşim değerli öğüdünü için sana çokMonitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok
https://www.itopya.com/corsair-27-x...-g-sync-pivot-wqhd-oled-gaming-monitor_u24594 itopya corsair i indirmiş bi tık.Prime olman gerek bence.
2 ay önce 18kdan arkadaşım alacaktı ama o zaman oled monitörü almamıştım o yüzden satmak istemedim şimdi Samsungu görünce keşke satsaydım diyorumSatılır bence
Şimdi satarsın hocam. Bu arada stok bitmiş iyi ki çekmişim bi tane MSI var aynı özelliklere sahip 40k2 ay önce 18kdan arkadaşım alacaktı ama o zaman oled monitörü almamıştım o yüzden satmak istemedim şimdi Samsungu görünce keşke satsaydım diyorum