🔥İndirim KZ EDX Pro kulak içi Kulaklık Vergi Dahil 225 TL

Alalı birkac ay oluyor bunu, bütçesine gore iyi ama 500 600TL'lik cihazlarla karşılaştırması saçma.
Valoranta arka planda cızırtı yapıyor, masaüstünde çınlama yapıyor.
Müzik icin gayet iyi, film icin güzel, oyun icin idare edemiyor gibi.
Bu fiyata gayet başarılı, mikrofonuyla valoda hic sorun yaşamadım ses kötüdür ama yinede sesinizi duyuruyorsunuz.

alınır mı sizce kullanan var mı ona göre alalım
130 liraya almıştım 3 ay önce falan. Çok bi beklenti olmadan alınabilir çünkü benim kulağımı çok tırmaladı sesi. Bas olarak çok beğenemedim ama bi şey izlerken falan gayet yeterli. Iem denemek için alabilirsiniz ama dediğim gibi çok bi beklentiniz olmasın hayal kırıklığı olur. Kz Zsn Pro X bakabilirsiniz eğer bütçeniz varsa o biraz daha tatmin eder buna kıyasla .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar da kullanılır mı hocam oyunlar da ses verir mi düzgün çok bir şey beklemiyorum
kullanabilirsin anakartın üstündeki porttan , ses kartı vs almana gerek yok bunun için

130 liraya almıştım 3 ay önce falan. Çok bi beklenti olmadan alınabilir çünkü benim kulağımı çok tırmaladı sesi. Bas olarak çok beğenemedim ama bi şey izlerken falan gayet yeterli. Iem denemek için alabilirsiniz ama dediğim gibi çok bi beklentiniz olmasın hayal kırıklığı olur. Kz Zsn Pro X bakabilirsiniz eğer bütçeniz varsa o biraz daha tatmin eder buna kıyasla .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanabilirsin anakartın üstündeki porttan , ses kartı vs almana gerek yok bunun için
Sağol hocam kulaklık gelene kadar götürsün yeter :D

3 ay once 450'ye almıstım allahım ben ne yaptım. Ses perfrmansını cok begendim bu arada bendeki oyunlarda falan da cok basarılı bence.(Ust duzey kulaklık deneyimim yok)

165 tl yeni hesap ile.

Geri