Opportunist
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Rampage, Gamepower önerirsin bu kafayla. Elimde var çin klavyesi atacak çöp arıyorumAlıntıyı görüntüle
Çin klavyeleri bile daha kaliteli.
Rampage kullanıyorum o bile 10 tuşa ayni anda basiyo öyle dandik denebilecek modeli haRampage, Gamepower önerirsin bu kafayla. Elimde var çin klavyesi atacak çöp arıyorum
üstat g413 se tkl var özellikleri birebir, aynı anda 26 tuşa kadar elim yetti, gölgelenme önlenen tuş sayısı 6Rampage kullanıyorum o bile 10 tuşa ayni anda basiyo öyle dandik denebilecek modeli ha
nası yaniRampage kullanıyorum o bile 10 tuşa ayni anda basiyo öyle dandik denebilecek modeli ha
2 ay önce indirimden 1500 tl ye aldım fiyat iyi gibi2 aydır g413 tkl kullanıyorum brown switch şu zamana kullandığım en iyi klavyelerden biri ilerde yay sesi verir mi bilmiyorum ama kaliteli ve sade bir ürün
Garantiye göndermen yakındır hocam outemu switchler cidden çok dandikRampage kullanıyorum o bile 10 tuşa ayni anda basiyo öyle dandik denebilecek modeli ha
Rampage diye gömdüğün marka bile 10 tuş sunuyor sen ne kadar akıllısın öyleRampage, Gamepower önerirsin bu kafayla. Elimde var çin klavyesi atacak çöp arıyorum
birader yukarıda yazmışım aynı aynda basılan tuş sayısı 20den fazla, gölgelenme önlenen tuş sayısı 6Rampage diye gömdüğün marka bile 10 tuş sunuyor sen ne kadar akıllısın öyle