valorant bozuk öbür oyunlarda sorun var mınasıl her cihazda aynı çalışmaz ya bu kadar fps farkıda olmaz hocam 250-300 fps den bahsediyoruzx yani
Bende de 4060 var bende 250-300 alıyom hocam yüksek performansı açtınız mı güç seçeneklerindennasıl her cihazda aynı çalışmaz ya bu kadar fps farkıda olmaz hocam 250-300 fps den bahsediyoruzx yani
işlemcin ne seninBende de 4060 var bende 250-300 alıyom hocam yüksek performansı açtınız mı güç seçeneklerinden
diğer oyunlarda bir problem yokvalorant bozuk öbür oyunlarda sorun var mı
evet hocam kapalıymış açtım etkisi oldu artık minimum 340 civarlarına düşüyor bildiğiniz başka ayar varmıXMP açık mı biosta belki etkisi olur
yt den valorant için performans ayarları yazsanız çıkar bilgisayarınızı temizletin yeni bir ssd olabilir gereksiz dosyaları silebilirsiniz bir sürü yolu varişlemcin ne senin
Post automatically merged:
diğer oyunlarda bir problem yok
Post automatically merged:
evet hocam kapalıymış açtım etkisi oldu artık minimum 340 civarlarına düşüyor bildiğiniz başka ayar varmı
bence oda normal değilBende de 4060 var bende 250-300 alıyom hocam yüksek performansı açtınız mı güç seçeneklerinden
BIOS ayarlarını yapmamışsındır ram hz yükseltme felan filanMerhabalar yaklaşık 2 hafta once itopya magazasından bir pc satın aldım. Pcnin içinde RTX 4060 Tİ ve RYZEN 5 7600 bulunuyorbu videoda bu bileşenler fps 500ün altına düşmüyor ama benim fps im 250 ye kadar düşüyor sebebi nedir
tek bir videoya göre konuşmak doğru olmaz.Merhabalar yaklaşık 2 hafta once itopya magazasından bir pc satın aldım. Pcnin içinde RTX 4060 Tİ ve RYZEN 5 7600 bulunuyorbu videoda bu bileşenler fps 500ün altına düşmüyor ama benim fps im 250 ye kadar düşüyor sebebi nedir?
bıos ayarını yaparsan sende 500 alırsınnasıl yapıcam bir bilginiz varmı?
bu arkadaş doğru söylüyortek bir videoya göre konuşmak doğru olmaz.
Adamın driver, bios, windows vs ayarları farklı olabilir